Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Комутатор TP-Link TL-SG108E

Код товару: 226473
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TP-Link
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ромутатори Комутатор TP-Link TL-SG108E

Тип Керований Додатково Підтримка пакетів Jumbo Тип портів 8 x Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбіт/с)

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Комутатор TP-Link TL-SG108E

 8-портовий гігабітний комутатор TL-SG108Е серії Easy Smart від компанії TP-Link, є ідеальним рішенням для заміни некерованого комутатора. Гігабітний Easy Smart-комутатор дозволяє здійснювати моніторинг мережі та стежити за станом трафіку. За допомогою функцій дзеркалування порту, виявлення петель та діагностики кабелю можна виявити і навіть локалізувати проблему підключення у вашій мережі. Адміністратори мережі можуть призначати пріоритет трафіку за допомогою функцій пріоритезації портів та IEEE 802.1P, що дозволить передавати голосовий та відео-трафік без затримок та розривів з'єднання у будь-який час. Крім того, з метою посилення безпеки та продуктивності мережі комутатор підтримує VLAN.на базі порту/MTU/802.1Q. TL-SG108E є оновленою версією некерованого комутатора – пристрій здатний підвищити ефективність вашої мережі та надати безліч корисних функцій кінцевим користувачам. Виявіть турботу про довкілля під час переходу на гігабітну мережу! 8-портовий гігабітний Easy Smart-комутатор TL-SG108E використовує новітню енергозберігаючу технологію, за допомогою якої ви зможете збільшити пропускну спроможність вашої мережі за менших енерговитрат. Пристрій автоматично вибирає режим живлення залежно від статусу з'єднання та довжини кабелю, дозволяючи зберігати електроенергію та обмежувати викиди вуглецю, що відбуваються під час її вироблення. При вимкненні комп'ютераабо мережного обладнання відповідний порт звичайного комутатора продовжує споживати велику кількість електроенергії. TL-SG108Е може автоматично визначати статус з'єднання на кожному порту та скорочувати споживання електроенергії на непрацюючих портах. Короткий кабель споживає менше електроенергії, але досить часто це не береться до уваги, і на нього подається однакове харчування поза залежністю від довжини, чи то 10 чи 50 метрів. TL-SG108E аналізує довжину підключеного кабелю Ethernet і відповідним чином змінює споживання електроенергії. Комутатор зручний у налаштуванні та керуванні. Авто-MDI/MDIX усуває необхідність використання кабелю з парами, що перехрещуються абопортів uplink. Автоузгодження на кожному порту допомагає визначити швидкість підключення мережного пристрою (10, 100 або 1000 Мбіт/с) та автоматично налаштувати відповідну швидкість передачі даних для відповідного пристрою. Завдяки компактному розміру пристрій зручно та безпечно. TL-SG108E не завантажує робочий простір та ідеально підходить для розміщення на столі або у стійці. Інформативні світлодіодні індикатори відображають стан роботи та інформують про основні несправності в реальному часі.

Комутатор TP-Link TL-SG108E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Комутатор TP-Link TL-SG108E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ромутатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ромутатори и купити Комутатор TP-Link TL-SG108E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Комутатор TP-Link TL-SG108E

Загальна кількість портів 8 x Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбіт/с)
Тип управління з Smart-керуванням
Додатково Підтримка та 32 VLAN одночасно (з 4000 ідентифікаторів VLAN)
VLAN на базі порту/тега/МTU

Підтримка пакетів Jumbo
Тип портів Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбіт/с)
Матеріал корпусу Металевий

* Технічні характеристики Комутатор TP-Link TL-SG108E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Комутатор TP-Link TL-SG108E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TP-Link TL-SG108E

Код товару: 365680
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226407
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226369
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →