Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Комутатор TP-Link TL-SF1024M

Код товару: 226369
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TP-Link
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ромутатори Комутатор TP-Link TL-SF1024M

Комутатор некерований 24 порти 100 Мбіт/с

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Комутатор TP-Link TL-SF1024M

 Призначення пристрою Некерований комутатор TP-LINK TL-SF1024M призначений для користувачів класу SOHO. Більш того, інноваційна енергозберігаюча технологія забезпечує економію до 67% споживаної електроенергії, завдяки чому виріб є екологічно безпечним рішенням для вашої офісної мережі. Висока продуктивність Пристрій оснащений 24 портами RJ-45 10/100 Мбіт/с з автоузгодженням. Всі порти підтримують функцію авто-MDI/MDIX, яка усуває необхідність використання кабелю з парами, що перехрещуються, або портів Uplink. Завдяки неблокованій мережній архітектурі комутатор може перенаправляти та фільтрувати пакети зі швидкістю максимальної пропускноїМожливості каналу. Функція контролю потоку IEEE 802.3x для повнодуплексного режиму та контроль зворотного потоку для напівдуплексного режиму забезпечують плавну передачу даних та надійну роботу виробу. Технологія енергозбереження TL-SF1024M підтримує сучасну технологію енергозбереження Green Ethernet, яка дозволить вам значно розширити мережу, уникнувши зайвого споживання електроенергії. Пристрій автоматично регулює енергоспоживання, враховуючи стан з'єднання та довжину кабелю. Виріб відповідає вимогам директиви RoHS, які забороняють використання певних небезпечних матеріалів. Зручність роботи Функція автоузгодження на кожному порту визначає швидкість підключеннямережевого пристрою (10 або 100) і здійснює налаштування сумісності для оптимальної роботи, що значно полегшує встановлення комутатора.

Комутатор TP-Link TL-SF1024M Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Комутатор TP-Link TL-SF1024M в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ромутатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ромутатори и купити Комутатор TP-Link TL-SF1024M в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Комутатор TP-Link TL-SF1024M

Загальна кількість портів 24 шт
Тип управління Комутатор некерований
Додатково Технологія Green Ethernet дозволяє заощаджувати до 67% електроенергії
Контроль потоку IEEE 802.3x
Підтримка технології Plug and Play
Тип портів Fast Ethernet (10/100)
Матеріал корпусу Пластик

* Технічні характеристики Комутатор TP-Link TL-SF1024M можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Комутатор TP-Link TL-SF1024M

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TP-Link TL-SF1024M

Код товару: 226473
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365680
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226407
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →