Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Комутатор TP-Link LS108G

Код товару: 226572
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TP-Link
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ромутатори Комутатор TP-Link LS108G

Комутатор некерований • портів Gigabit Ethernet: 8.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Комутатор TP-Link LS108G

 Просте розширення мережі з TP-Link LS108G Некерований комутатор TP-Link забезпечує простий і надійний спосіб розширення вашої дротової мережі — підключайте відразу кілька пристроїв. А завдяки підтримці на портах функції автовизначення авто-MDI/MDIX ви можете забути про тип кабелю, що використовується. Функції енергозбереження Комутатор TP-Link використовує інноваційні енергозберігаючі технології. Енергоспоживання автоматично підлаштовується під статус підключення та довжину кабелю, що дозволяє знижувати енергоспоживання вашої мережі. Міцний металевий корпус Компоненти LS108G захищені міцним металевим корпусом, який забезпечує тривалий термін служби. Пройшовши безліч тестів нанадійність, LS108G здатний підтримувати високий рівень продуктивності. Компактний розмір дозволяє розмістити пристрій на письмовому столі. Широкий спектр застосування LS108G повністю сумісний з будь-якими мережевими пристроями – комп'ютерами, принтерами, веб-камерами, IPTV тощо. Він має широкий спектр застосування від гуртожитків, систем відеоспостереження, будинків до малого бізнесу.

Комутатор TP-Link LS108G Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Комутатор TP-Link LS108G в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ромутатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ромутатори и купити Комутатор TP-Link LS108G в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Комутатор TP-Link LS108G

Загальна кількість портів 8
Тип управління Некерований
Додатково 8 портів з автоузгодженням (роз'єми RJ45), підтримка авто-MDI/MDIX, функція енергозбереження, підтримка 802.1/DSCP QoS та IGMP Snooping
Тип портів 8 x Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбіт/с)
Матеріал корпусу Метал

* Технічні характеристики Комутатор TP-Link LS108G можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Комутатор TP-Link LS108G

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TP-Link LS108G

Код товару: 226473
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365680
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 226407
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →