Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302

Код товару: 184595
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TFA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільний годинник Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302

Почніть ранок із розслабленого пробудження. Поступово освітлююче світло та приємні звуки природи, такі як лісові чи океанські хвилі, м'яко виводять вас зі сну. Завдяки таймеру сну ви можете заснути ввечері з тим самим шумом фону. Вбудований таймер сну будить вас вчасно, навіть після денного сну.

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302

Дисплей можна регулювати на чотирьох рівнях яскравості або повністю вимкнути. Створіть приємну атмосферу у вітальні чи спальні зі світлом настрою. Ви можете вибрати один із 7 різних кольорів або встановити безперервну зміну кольору. Лампа затемняється, і вона також гарна як нічний світильник. Крім того, ви можете бачити поточну дату та день тижня, написані повністю (на вибір 4 мовами) щодня. Особливою функцією є вбудована функція заряджання для пристроїв з портом USB, яка дозволяє заряджати смартфон протягом ночі. ФУНКЦІЇ Світло настрою з автоматичною зміною кольору або прямим вибором кольору (червоний, жовтий, зелений, бірюзовий, синій, фіолетовий, білий) з 5 рівнямияскравості Ніжне пробудження з поступовим освітлюючим світлом та/або звуками природи (прибій океану, лісові звуки, грім, річка, білий шум) зі збільшенням гучності протягом 5 хвилин (додатковий звуковий сигнал) Таймер сну (від 15 до 90 хвилин) зі звуками природи та регульованою гучністю Функція заряджання для мобільних пристроїв через USB-порт (1А) Вказівка ​​дати та дня тижня написано повними літерами (німецька, англійська, іспанська, французька) Функція повтору з регульованим інтервалом (від 5 до 120 хвилин) Таймер дрімоти (від 5 до 120 хвилин) Підсвічування РК-дисплея з 5 рівнями яскравості (регулюється в 4 етапи або вимикається) з датчиком освітленості Eco Light Sensor Нековзна підставка з 4 гумовими накладками СтильнийЗовнішній вигляд Зареєстрований дизайн TFA ЗНАК ЯКОСТІ TFA Зареєстрований TFA патент на дизайн. Продукція від TFA переконує у функціональності та дизайні. QUALITY-PRODUCT by TFA Dostmann GmbH & Co.KG Німеччина

Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільний годинник купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільний годинник и купити Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302

Тип циферблату Цифровий (електронний)
Вказівка Годинник та хвилина
Джерело живлення Мережа та батарея
Тип механізму Кварцові
Матеріал корпусу Пластик
Вага 341 г

* Технічні характеристики Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільний годинник TFA "MOOD LIGHT" 60202302

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TFA "MOOD LIGHT" 60202302

Код товару: 184612
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184591
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302166
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →