Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001)

Код товару: 302166
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: TFA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільний годинник Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001)

Індуктивна зарядна станція (сертифікована Qi) та функція заряджання USB для мобільних пристроїв. Кольоровий екран з автоматичною зміною кольору або прямим вибором кольору з двома рівнями яскравості. Індикація годинника, часу будильника та символу будильника. Будильник із наростаючим звуковим сигналом та двома рівнями гучності. функція повтору. Нековзна підставка з 4 гумовими подушечками. Адаптер живлення та батарейка в комплекті. Зареєстрований дизайн TFA.

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001)

 Акумулятор вашого смартфона розряджений, і ви не можете знайти зарядний кабель? Немає проблем, якщо у вас є EASY-CHARGE WIRELESS на тумбочці. Просто помістіть мобільний телефон у відповідну точку заряджання, і акумулятор буде заряджений. Це дуже зручно, якщо ваш мобільний пристрій підтримує Qi. В іншому цифровий будильник також пропонує звичайний USB-порт для заряджання.Поточний час, час будильника і символ будильника при спрацюванні будильника відображаються кольоровими цифрами, що світяться. Виберіть свій улюблений колір безпосередньо з різних відтінків або створіть різноманітність за допомогою програми автоматичної зміни кольору. Щоб не заважати вашому нічному сну, дисплей можна налаштувати на два рівні яскравості або повністю вимкнути. Сигнал будильника, який можна встановити на дві різні гучності, розбудить вас вчасно. Чи не хочете ще вставати? Функція повтору подарує вам кілька дорогоцінних хвилин додаткового сну.

Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільний годинник купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільний годинник и купити Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001)

Тип циферблату Цифровий (електронний)
Вказівка Хвилини
Годинник
Електронні
Джерело живлення Мережа та батарея
Тип механізму Кварцові
Матеріал корпусу Пластик
Розміри 11.4 x 11 x 3.4 см
Вага Вага: 0.203 кг

* Технічні характеристики Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільний годинник TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TFA "EASY-CHARGE WIRELESS" (60203001)

Код товару: 232163
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307461
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220216
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →