Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa

Код товару: 170458
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Accu-Check
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тестові смужки глюметра Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa

Для застосування з глюкометрами: Accu-Check Performa (Аку-Чек Перформа), Accu-Chek Performa Nano.

У конструкції тест-смужки є 6 електродів із золота. Дані електроди в тест-смужках, ціни на які є оптимальними, працюють з комплексом технологій, а код ключа виконує складну перевірку якості, атак верифікацію цілісності перед новим виміром - ця швидкість перевірки така, що людина цього не помічає і навіть не здогадується.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa

 Для застосування з глюкометрами: Accu-Check Performa (Акку-Чек Перформа), Accu-Chek Performa Nano.

 
У конструкції тест-смужки є 6 електродів із золота. Дані електроди в тест-смужках, ціни на які є оптимальними, працюють з комплексом технологій, а код ключа виконує складну перевірку якості, атак верифікацію цілісності перед новим виміром - ця швидкість перевірки така, що людина цього не помічає і навіть не здогадується. /div>
 
Компенсація температурних та вологих похибок. Accu-Chek Performa (Акку-Чек Перформа) тест смужки купити онлайн на нашому інтернет порталі онлайн дуже просто, підлаштовуються до різних кліматичних характеристик, будь-то спека, холод абовологість, щоб гарантовано показувати точні виміри.
 
Невеликий кров'яний зразок. Для тест смужки до глюкометрів Accu-Chek Performa (Акку-Чек Перформа) потрібно лише невеликих 0.6 мкл зразка крові для проведення вимірювання рівня цукру. Що робить прокол менш болючими, тому що ви застосовуватимете меншу глибину проникнення голки. До того ж, менший зразок крові скорочує ймовірність недостатнього дозування.
 
Можливість повторного дозування. Прилад покаже, якщо потрібно буде додати більше крові і дозволяє повторне донесення зразка в межах 5 секунд.
 
Швидка швидкість заповнення капілярів. Тестсмужка застосовує дуже швидку методику заповнення капілярного вікна, яке працює, як лійка, з метою допомогти додати зразок крові в смужку дуже швидко, що робить дозування найбільш зручним для людини.
 
Y-капіляри. Тест-смужки шириною по Y-капіляр дозволяють дуже легко піднести зразок крові, що дуже важливо для людей з проблемами моторики органів.
 
Підказка: після того, як ви дістаєте тест-смужку з флакона, перевірте ще раз, що ви щільно прикрили тубус кришкою відразу після вилучення, щоб зберегти якість тест смужок.
 

Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тестові смужки глюметра купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тестові смужки глюметра и купити Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa

Тип Тест смужки
Призначення для глюкометрів

* Технічні характеристики Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тест смужки Акку-Чек Перформа №50 Accu-Chek Performa

Код товару: 170474
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 170467
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →