Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий

Код товару: 169949
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Теплокерамик
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий

Матеріал: кераміка; Розмір: 600х600х14 мм; Виробник: Теплокерамік; Потужність: 0,5 кВт; Робоча температура поверхні: 90 t ° C; Обігрівається площа: 10 м2; Вага: 13 кг; Наявність терморегулятора: так; Напруга живлення: 220 В;

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий

Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий призначений для обігріву невеликих кімнат – до 10 м². Для організації основного або додаткового опалення в приміщеннях більшої площі існує можливість монтажу декількох однакових пристроїв, об'єднаних в загальну теплову мережу. Даний обігрівач можна встановлювати в будь-яких будинках, незалежно від їх призначення – житлових та виробничих, розважальних та адміністративних, громадських та технічних. Особливо актуальним є його використання в період міжсезоння, коли центральна опалювальна система вже відключена або теплоподача ще не розпочалася. Передача тепла здійснюється шляхом розповсюдження інфрачервоних хвиль. ІЧ-променінагрівають не повітря, як більшість обігрівальних приладів, а навколишні предмети, підлогу та стіни кімнати. Такий підхід дозволяє зберігати свіжість повітря, воно не висушується і не перепалюється кисень. Внаслідок тривалої тепловіддачі можна заощадити на споживанні електроенергії, знижуючи витрати на її оплату. Судячи з відгуків клієнтів, це дуже важлива причина, щоб купити саме таку теплотехніку.

Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий

Тип Керамічна панель
Опалювальна потужність 500 Вт
Площа опалення 10 кв.м
Напруга 220 В
Термостат Є
КОНТРОЛЬ Електронне
Таймер Ні
Параметри встановлення Настінний\підлоговий
Захисні функції захист від перегріву
захист від вологи / IP24 /
додаткова інформація регулювання температури
дисплей
Розміри (SHHVKHT) 60x60x1.4 см
Вага 13 кг
Забарвлення Бежевий

* Технічні характеристики Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Теплокерамік TCM-RA 500 бежевий

Код товару: 66425
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 88895
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 169942
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →