Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Teploceramic TCM 600 білий

Код товару: 169942
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Теплокерамик
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Teploceramic TCM 600 білий

Потужність 600 Вт Площа обігріву До 11 м² Матеріал корпусу Кераміка Тип керування Механічне Габарити ШxВ 60 x 90 см Тип установки Підлоговий, Настінний

Ціна: 3655 грн
шт

Опис товару Конвектор Teploceramic TCM 600 білий

Інфрачервоний тепловий обігрівач Teploceramic TCM-600 відрізняється невисокою ціною та відмінною якістю. Надійний та безпечний в експлуатації обігрівач простий у роботі. Забезпечить якісне прогрівання приміщення площею до 11 кв. Автоматична робота та відсутність обов'язкових налаштувань дозволяє встановлювати обігрівач в офісах, лікарнях та інших громадських місцях.

Купити обігрівач Teploceramic TCM-600 можна у різних колірних рішеннях. Великий вибір відтінків дозволить підібрати найбільш підходящий під інтер'єр приміщення. Стильна та красива зовнішність гармонійно доповнить будь-який простір. Дизайн виконаний під мармур і за бажання приховати обігрівач можна лаконічновписати панель під стіну. Встановлюється техніка для підігріву на стіну. Для цього обладнана спеціальним кріпленням.

Теплокерамік виділяється невеликими розмірами та простим використанням. Габарити приладу становлять 900х600х17 мм та вага всього 22 кг. Зовні обігрівач є тонкою гладкою керамічною панеллю. Вся робоча частина закрита спеціальним металевим кожухом, який також закриває торці обігрівача. Таке технічне рішення дозволило досягти відмінного захисту від проникнення всередину вологи, бруду та пилу.Робота Teploceramic TCM-600

Конвектор Teploceramic TCM 600 білий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Teploceramic TCM 600 білий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Teploceramic TCM 600 білий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Teploceramic TCM 600 білий

Тип Керамічна панель
Опалювальна потужність 600 Вт
Площа опалення 11 кв.м
Напруга 220 В
Термостат Є
КОНТРОЛЬ Електронне
Таймер Ні
Параметри встановлення Настінний
Захисні функції IP54
Розміри (SHHVKHT) 90 x 60 x 1.5 см
Вага 19 кг
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Конвектор Teploceramic TCM 600 білий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Teploceramic TCM 600 білий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Teploceramic TCM 600 білий

Код товару: 324547
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344221
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 66430
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →