Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий

Код товару: 169947
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Теплокерамик
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий

Матеріал: кераміка; Розмір: 1200х600х17 мм; Виробник: Теплокерамік; Потужність: 1,0 кВт; Робоча температура поверхні: 90 t ° C; Обігрівається площа: 20 м2; Вага: 26 кг; Наявність терморегулятора: так; Напруга живлення: 220 В;

Ціна: 5203 грн
шт

Опис товару Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий

Керамічна панель з терморегулятором «Теплокерамік TCM-RA 1000» якнайкраще підійде для обігріву приміщень. Враховуючи нестабільність центрального опалення та недостатню кількість тепла, багатьом жителям України сподобається можливість самостійно контролювати мікроклімат будинку. Для цього необхідно встановити необхідні налаштування, після чого автоматичний регулятор буде здійснювати увімкнення/вимкнення приладу. Обігрівач "Теплокерамік TCM-RA 1000" розрахований на ефективне функціонування в приміщенні до 20 м ². Однак, якщо площа Вашого приміщення перевищує зазначені параметри, не засмучуйтесь. Завжди є можливість сформувати тепломережу з кількоходнакових пристроїв. Дана модель складається з: Греючого елемента. Прилад працює за принципом виділення інфрачервоних хвиль. Такий тип випромінювання абсолютно безпечний для людей (що підтверджують відгуки), свійських тварин та рослин. Завдяки йому відбувається прогрівання предметів та стін кімнати, які потім віддають теплоенергію у простір. Металеві кожухи. Він призначений захисту внутрішніх елементів. Покритий спеціальним складом, що оберігає від корозійних пошкоджень і не виділяє при нагріванні важких хімічних сполук. Передньої панелі із кераміки. Цей матеріал має не тільки елегантний зовнішній вигляд (кілька відтінків на вибір), але й має властивості накопичуватитепло.

Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий

Тип Керамічна панель
Опалювальна потужність 1000 Вт
Площа опалення 20 кв.м
Напруга 220 В
Термостат Є
КОНТРОЛЬ електронне
Таймер Ні
Параметри встановлення Настінний/підлоговий
Захисні функції захист від перегріву
захист від вологи / IP24 /
додаткова інформація термостат
регулювання температури
дисплей
Розміри (SHHVKHT) 60x120x1.7 см
Вага 26 кг
Забарвлення Бежевий

* Технічні характеристики Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Теплокерамік TCM-RA 1000 бежевий

Код товару: 332082
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209582
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →