Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий

Код товару: 332082
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Teploceramic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий

Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий - керамічна електронагрівальна панель, яка відрізняється вишуканим дизайном та функціями керування температурою за допомогою вбудованого терморегулятора.

Ціна: 5289 грн
шт

Опис товару Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий

Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий - керамічна електронагрівальна панель, яка відрізняється вишуканим дизайном та функціями управління температурою за допомогою вбудованого терморегулятора.
 
Кімнати
Зовнішній датчик фіксує поточну температуру, порівнює її з тією, яку ви встановили на регуляторі, і якщо вони збігаються – вимикає панель, якщо ні – панель продовжує гріти кімнату до заданої на регуляторі позначки. Температуру повітря можна ставити від 5 до 35 градусів.
 
Панелі
Внутрішній датчик фіксує поточну температуру нагріву лицьової сторони обігрівача, порівнює її зі встановленою на регуляторі, і якщо вони збігаються - вимикає панель,якщо ні – електрообігрівач продовжує нагріватися. Можна встановити температуру інфрачервоної панелі від 40 до 95 градусів. Разом із вбудованим регулятором на інфрачервоному обігрівачі Теплокерамік, зникла необхідність докуповувати окремо виносний терморегулятор тернео (більше підходить для комплексних рішень, де в одній кімнаті встановлюють більше 2-х нагрівальних панелей).
 
Переваги керамічної електропанелі:
  • Альтернативне опалення для приміщень. Замінює центральне опалення. Встановлення та вартість обладнання дешевше за газове або повітряне опалення.
  • Екологічний обігрів. При нагріванні обігрівача відсутні запахи. Панель працюєбезшумно. Використання у виробництві натуральних компонентів дозволяє встановлювати теплові панелі в дитячих кімнатах та дитячих закладах без побоювання за здоров'я підростаючого покоління.
  • Безпечне опалення. Всі настінні обігрівачі мають високий ступінь пожежної безпеки та стійкі до перепадів напруги.
  • Дизайн інфрачервоних панельних обігрівачів. Тонкі та стильні настінні панелі перевершують у дизайні громіздкі радіатори та конвектори, а різноманітність мармурових кольорів дозволяє підібрати те, що потрібно саме вашому інтер'єру.
  • Якісне економне електроопалення.

Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий

Тип Конвектор
Электронагревательная панелб
Опалювальна потужність 750 Вт
Площа опалення 15 м²
Напруга 220/230 В
Термостат Есть
КОНТРОЛЬ Механическое
Параметри встановлення Настенный
Захисні функції Защита от влаги
Защита от замерзания
додаткова інформація Регулировка температуры поверхности
Регулировка мощности
Розміри (SHHVKHT) 900 х 600 х 17 мм
Вага 18 кг
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Teploceramic TCM-RA 750 Білий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Teploceramic TCM-RA 750 Білий

Код товару: 302488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209582
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209583
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →