Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Teploceramic TC 395 White

Код товару: 114583
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Teploceramic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Керамічні панелі Teploceramic TC 395 White

Габарити (см): 60x60x11; Площа обігріву (м2): 4; Максимальна потужність: 395; Джерело живлення: електромережа; Тип: конвективний

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Teploceramic TC 395 White

 Керамічний обігрівач Теплокерамік  ТС395 - бюджетна модель для житлової та комерційної сфери будівництва. Встановлення представленого обладнання можливе як у готових громадських об'єктах (кафе, готель), так і у тимчасових конструкціях. Для створення обігрівача використовують українські матеріали. Модель ТС395 здатна обігрівати приміщення площею до 7 квадратних метрів, при цьому потужність обігрівача – 395 Вт.

 
 
Особливості технології Теплокерамік ТС395:
 
Інфрачервоний керамічний обігрівач компактний (600х600х13мм). Встановлюється в малогабаритних приміщеннях, заставлених меблями та іншими об'ємними речами. Теплокерамік ТС395 пожежобезпечний.Нагрівач не боїться перепадів напруги. Він функціонує на постійній температурі і не перегрівається. Керамо-граніт, з якого виготовлений екологічний обігрівач, має функцію збереження тепла. Після відключення електроприладу від мережі приміщення продовжує обігріватися протягом 30-50 хвилин.

Teploceramic TC 395 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Teploceramic TC 395 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Керамічні панелі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Керамічні панелі и купити Teploceramic TC 395 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Teploceramic TC 395 White

Область обслуговування, кв.м. Конвективний
Влада, ш 395 Вт
Кріплення 4 кв.
Мобільність Механічне
додаткові характеристики Настінний
Обладнання Від вологи
Від перегріву
Розміри здатністю працювати у приміщенні з підвищеною вологістю (ванна кімната, лазня, басейн). здатністю працювати в забруднених та запорошених приміщеннях.екологічним матеріалом корпусу.відсутністю запаху.безшумною роботою.
Вага 600/600/13 мм

* Технічні характеристики Teploceramic TC 395 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Teploceramic TC 395 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Teploceramic TC 395 White

Код товару: 273359
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 66431
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 66433
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →