Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz

Код товару: 348257
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hoz
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Автомобільні намети Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz

Тенти з поліпропілену (тарпаулін) - міцні, водонепроникні, зручні у використанні.

Ціна: 2892 грн
шт

Опис товару Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz

 Тенти з поліпропілену (тарпаулін) ― міцні, водонепроникні, зручні у застосуванні. Тент є прямокутним полотном, краї яких підвернуті, армовані міцним полімерним шнуром і заварені. По краях тенту з інтервалом 1 метр встановлені металеві люверси, які дозволяють за допомогою шнура або клинів здійснювати кріплення. Дані тенти можна встановлювати як на каркас, так і для укриття будь-яких об'єктів без спеціальних конструкцій. Наявність кріпильних кілець дозволяє за лічені хвилини закріпити тент на об'єкті, використовуючи шнур або мотузку.

Застосування: навіси від дощу та сонця; у туризмі: намети, підстилки та навіси; длягосподарських потреб: накриття садових меблів, накриття на басейни тощо; для автотранспорту: чохли на авто, автотенти, накриття причепа, накриття вантажів, що перевозяться; у сільському госп-ві: укриття сіна, зерна, агрохімії, добрив, скирт; на будівництві: накриття плит, стяжок, будматеріалів, покрівельні тенти, гідроізоляція даху.Тарпаулін - міцне полотно з плетеного поліпропілену. Технологія виготовлення тарпауліну схожа на виробництво тканини: з вузьких стрічок, переплетених як рогожка, отримують легкий і міцний матеріал, здатний витримувати значні навантаження, що розтягують, більші, ніж звичайний поліетилен. Після цього його ламінують світлостабілізованою поліетиленовою.плівкою з кожного боку. Тент ― високоміцний, водостійкий, багатофункціональний!

Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Автомобільні намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Автомобільні намети и купити Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz

Забарвлення сірий
додаткові характеристики тарпауліновий з металевими люверсами

* Технічні характеристики Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тент 6х8 кв.м тарпауліновий з металевими люверсами 150gm2 Hoz

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →