Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E

Код товару: 100107
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E

Модель відцентрового типу потужністю 500 Вт. Має спеціальний вбудований контейнер для макухи ємністю 0.7 літра, в той час як ємність для соку окремостояща. Панель керування механічна, реалізовані два режими швидкості роботи, що дозволяє враховувати твердість плодів. У той же час ширина завантажувального отвору становить 53 мм, тобто фрукти швидше за все одягнутися спочатку розрізати на частини. Додаткові можливості – система "крапля-стоп". Корпус пластиковий.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E

 Універсальний соковитискач Tefal ZN 355C3E  – це корисний і потрібний прилад на кухні, завдяки якому Ви матимете необмежений доступ до смачного, свіжого та вітамінізованого соку щодня. Дана модель відрізняється наявністю насадки для цитрусових, а її універсальність дозволяє легко віджимати сік із твердих та м'яких продуктів. Максимальна потужність приладу становить 500 Вт та забезпечує якісну та безпечну роботу пристрою. Також варто відзначити широкий жолоб для завантаження навіть цілих продуктів, систему "крапля-стоп", систему прямої подачі соку та автоматичний викид м'якоті. У випадку, якщо Ви неправильно зібрали соковитискач, вона просто не працюватиме. Для того, щоб Tefal  ZN 355C3E стійко стояла на будь-якій поверхні, вона має зручні прогумовані ніжки, а для очищення є спеціальна щітка, що йде в комплекті з соковижималкою.

Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E

Тип відцентрова
Додаткові характеристики окремо стоїть
Комплектація немає даних
Об'єм ємності для соку 500 Вт
Габарити (ВхШхГ) 2
Потужність немає даних
Вид шнека немає даних
Об'єм резервуара для макухи, л немає даних
Вага немає даних
Особливості є
Насадки немає даних
Кількість швидкостей 0.7 л
Матеріал корпуса 1
Колір є
Країна-виробник немає даних

* Технічні характеристики Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці TEFAL ZN 355C3E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TEFAL ZN 355C3E

Код товару: 53766
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MES 3500 4515 грн
Код товару: 98727
На замовлення, 1-3 дні
Tefal ZE610D38 4816 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →