Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Соковичавниці Zelmer ZJE 6800

Код товару: 301778
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelmer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Соковичавниці Соковичавниці Zelmer ZJE 6800

Соковитискач Zelmer ZJE 6800 - доступна модель, яка пропонує вам просту можливість включити в раціон корисні продукти у зручному та смачному вигляді.

Ціна: 4902 грн
шт

Опис товару Соковичавниці Zelmer ZJE 6800

Соковитискач Zelmer ZJE 6800 - доступна модель, яка пропонує вам просту можливість включити в раціон корисні продукти у зручному та смачному вигляді.
 
Якщо нагодувати дитину свіжими фруктами та овочами не завжди вдається, то стаканчик соку всі діти п'ють із великим задоволенням. Це чудовий варіант припинити купувати магазинні соки сумнівного складу з великим вмістом цукру. Зробіть харчування своєї сім'ї більш повноцінним та здоровим!
 
Потужність роботи
Соковитискач Zelmer ZJE6800 є відцентровим пристроєм. Відділення соку від м'якоті відбувається за рахунок високошвидкісного обертання конструкції зі спеціальних ґрат. Потужності мотора 800 Вт достатньо для того, щоб ефективно обробляти і тверді, і м'які плоди. Тому у вас не виникне складнощів з отриманням соку будь-якого виду. Швидкість обертання регулюється, щоб ви могли отримати оптимальну кількість та потрібну консистенцію соку.

Соковичавниці Zelmer ZJE 6800 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Соковичавниці Zelmer ZJE 6800 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Соковичавниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Соковичавниці и купити Соковичавниці Zelmer ZJE 6800 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Соковичавниці Zelmer ZJE 6800

Тип Відцентрова
Додаткові характеристики Склянка
Комплектація 1 л
Об'єм ємності для соку 800 Вт
Габарити (ВхШхГ) 5
Потужність Є
Вага Є
Особливості Є
Насадки Є
Кількість швидкостей 1.2 л
Колір Є

* Технічні характеристики Соковичавниці Zelmer ZJE 6800 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Соковичавниці Zelmer ZJE 6800

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Zelmer ZJE 6800

Код товару: 94382
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 11713
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 94381
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →