Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка TEFAL RK 802B34

Код товару: 255224
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка TEFAL RK 802B34

Тип Мультиварки Тип керування Кнопкове Тип нагрівання Індукційне нагрівання Габарити (ВхШхГ) 26 x 28 x 38.8 см Кількість автоматичних програм 41 Потужність нагрівального елемента 1200 Вт

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Мультиварка TEFAL RK 802B34

Саме те, що вам потрібно! Мультиварка незамінна та надійна помічниця на вашій кухні, яка гарантує неперевершену якість страв та швидкого їх приготування. Більше не потрібно витрачати багато часу, щоб приготувати смачно, як шеф-кухар. Приготування їжі без участі у процесі. Різноманітність страв без спеціальних кухарських навичок. А з брендом TEFAL номер один, у виготовленні кухонної техніки, все буде швидко і без зусиль. Легко готувати Все, що потрібно - додати інгредієнти і включити. Мультиварка має інтуїтивно зрозуміле зручне меню та 41 автоматичну програму, включаючи ручний режим, який дозволяє встановити час та температуру для приготування улюблених страв. А із системою «Fuzzylogic» (унікальна інноваційна технологія-штучний інтелект), готувати стає ще простіше! Адже в процесі приготування мультиварка самостійно підбирає необхідну температуру та час приготування (для ідеального приготування кожного рецепту). Максимум зручності Після приготування мультиварка збереже вашу страву в теплому стані ще на 24 години. А з функцією відкладеного старту, ваш сніданок буде готовий, поки ви ще спите. Ідеальний результат Кругова циркуляція гарячого повітря всередині чаші дозволяє досягти ефекту приготування як у традиційній печі - страви більш насичені ароматом трав та спецій, а їхня текстура ідеальна. Технологія індукційного нагрівання забезпечує більшточний контроль температури та ідеальне приготування страв завдяки оптимальній циркуляції тепла. Рівномірне нагрівання забезпечує однорідність приготування їжі. Міцна та надійна Запатентована чаша сферичної форми, з товстими шістьма кульовими стінками, забезпечить рівномірний розподіл тепла, підвищеною теплопровідністю, має високі антикорозійні властивості, стійка до механічних впливів. Місткість чаші 5 л, ідеально підходить для приготування їжі до 5 осіб. Стильний дизайн Завдяки компактним габаритам та стильному дизайну, мультиварка легко впишеться в будь-який інтер'єр та завершить стиль кухні.

Мультиварка TEFAL RK 802B34 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка TEFAL RK 802B34 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка TEFAL RK 802B34 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка TEFAL RK 802B34

Тип Мультиварка
Об `єм 5
Тип управління Кнопкове
3D нагрів Ні
Матеріал корпусу Пластик
Покриття чаші Антипригарне
Знімна верхня кришка Є
Внутрішня кришка Є
Кількість автоматичних програм Є
Потужність нагрівального елемента 1200 Вт
Комплектація Є
Функції Каші
Гасіння
Жарка
Пароварка/суп
Печеня
Суп
Повільне приготування
Рис
Плов/різотто
Десерт
Каша
Йогурт
Джем
Паста
Розігрів
Пароварка
Випічка
Йогурт
Дитяче меню
Готування за типами інгредієнтів
Ручні настроювання Ні
Країна-виробник Є
Колір 31 х 35.8 х 46.7 см
Габарити Вага
Вага: 4.92 кг
Вага в упаковці
6.79 кг
Вага Сріблястий

* Технічні характеристики Мультиварка TEFAL RK 802B34 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка TEFAL RK 802B34

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TEFAL RK 802B34

Код товару: 233748
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL RK 807D34 7310 грн
Код товару: 308828
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233283
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL RK 901F34 8041 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →