Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка TEFAL CY 855830

Код товару: 255291
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка TEFAL CY 855830

Тип Мультиварки-скороварки Тип управління Поворотний перемикач Тип нагріву ТЕН-нагрів Габарити (ВхШхГ) 37.8 x 32.4 x 32 см Кількість автоматичних програм 50 Потужність нагрівального елемента 1600 Вт

Ціна: 9632 грн
шт

Опис товару Мультиварка TEFAL CY 855830

СУПЕР НОВИНКА, скороварка TEFAL COOK4ME+Connect CY855830. Необмежені можливості в приготуванні страв – завантаження будь-якого рецепту на мультиварку завдяки з'єднанню Bluetooth та керуванню з Вашого смартфона. Відкрийте для себе світ нових технологій у кулінарії та легкого приготування неймовірно смачних страв з мультиваркою скороваркою Tefal Cook4me+Connect. Завантаження рецептів через Bluetooth Ця стильна та розумна помічниця з інтуїтивно зрозумілою інтелектуальною панеллю управління та можливістю підключення до смартфону для завантаження рецептів у додатку замінить Вам Шеф кухаря на кухні. Тепер смажити, варити, тушкувати, готувати супи, другі страви та різноманітні десерти стало ще простіше та швидше та приємніше. Легкість роботи150 заздалегідь завантажених рецептів для щоденного легкого приготування їжі та можливість завантаження нових через ваш смартфон. Готуйте бажані страви, виходячи з інгредієнтів, ваги чи кількості гостей за допомогою зручних покрокових підказок на екрані. Універсальність в 1 девайсі 6 режимів приготування замінюють скороварку, пароварку, класичне приготування з трьома температурними рівнями: низький (приготування на повільному вогні), середній та високий (запікання). І звичайно ж вона збереже для Вас приготовану страву теплим (до 24 годин підігріву), якщо Ваш прийом їжі переноситься. Їжа готується набагато швидше і в ній зберігаються корисні властивості завдяки приготуванню підтиском. А щоб приготувати страву Вам не потрібно контролювати процес, просто налаштуйте потрібний режим дотримуючись інструкцій на екрані і займайтеся своїми справами, Cook4me + Connect приготує все сама. Ви також можете запрограмувати відкладений старт і будьте впевнені, що до потрібного часу ваші страви будуть готові. Зручне керування Великий LCD дисплей, який відображає покрокові інструкції при приготуванні страв, допоможе приготувати навіть складні страви легко і швидко. Продумані деталі Легким рухом відкривайте та фіксуйте кришку, яка герметично блокується під час приготування під тиском. А захист від перегріву гарантує безпеку використання. Велику 6-літрову містку знімнучашу з антипригарним покриттям, легко діставати завдяки ручкам, що не нагріваються, і мити як вручну так і в посудомийній машинці. Стильний дизайн Неперевершений, стильний та дизайн Tefal Cook4me + Connect доповнить інтер'єр будь-якої кухні.

Мультиварка TEFAL CY 855830 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка TEFAL CY 855830 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка TEFAL CY 855830 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка TEFAL CY 855830

Тип Мультиварка-скороварка
Об `єм 6
Тип управління Поворотний перемикач
3D нагрів Ні
Матеріал корпусу Пластик
Покриття чаші Керамічне
Знімна верхня кришка Є
Функції М'ясо
Риба
Овочі
Фрукти
Смаження - 160 °C
Швидке приготування при високому тиску - 70 кПа/115 °C
Швидке приготування при низькому тиску - 40 кПа/109 °C
Розігрів - 70 °C
Підтримка тепла - 63 °C
Країна-виробник Є
Колір 37.6 x 35.4 x 35.5 см
Вага Чорний

* Технічні характеристики Мультиварка TEFAL CY 855830 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка TEFAL CY 855830

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TEFAL CY 855830

Код товару: 129274
На замовлення, 1-3 дні
Philips HD9650/90 13029 грн
Код товару: 365557
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320605
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →