Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач TEFAL HB95LD38

Код товару: 192781
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tefal
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач TEFAL HB95LD38

Тип блендера Занурюваний Потужність 1200 Вт Основні насадки Насадка подрібнювач, Віночок для збивання, Насадка для пюре Матеріал ніжки блендера Метал Матеріал корпусу Пластик

Ціна: 5719 грн
шт

Опис товару Змішувач TEFAL HB95LD38

Tefal INFINY FORCE PRO 5в1 HB95LD38 – багатофункціональний та ефективний набір, який складається з блендера, фуд-процесора, подрібнювача та різних насадок, які допоможуть впоратися з будь-яким кулінарним завданням. Потужність приладу становить 1200 Вт і такий показник створює ефективний баланс між енергоспоживанням та ефективністю роботи.
 
Tefal INFINY FORCE PRO 5в1 HB95LD38 оснащений технологією Powelix Life, яка забезпечує титанове покриття лез, таким чином вони стають на 30% ефективнішими в роботі та довговічнішими в експлуатації. Висока точність збивання забезпечена наявністю багатошвидкісного тригера, який працює для отримання будь-якої текстури. Потужний двигун дозволить змішуватипродукти різної твердості, текстури, консистенції у найкоротший термін.
 
Tefal INFINY FORCE PRO 5в1 HB95LD38 оснащений різними робочими насадками. Оновлений функціональний фуд-процесор має 5 нових функцій для приготування різноманітних страв. Насадка подрібнювач чудово підійде для приготування салатів, соусів, спецій тощо. Насадка віночок допоможе ідеально збити інгредієнти на крем для торта або яйця для омлету. Також є насадка для пюре.

Змішувач TEFAL HB95LD38 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач TEFAL HB95LD38 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач TEFAL HB95LD38 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач TEFAL HB95LD38

Тип блендера Занурювальний
Потужність (BT) 1200 Вт
КОНТРОЛЬ Механіка
Форсунки Насадка подрібнювач, Віночок для збивання, Насадка для пюре
Шліфування 2 шт
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Метал
Отвір для інгредієнтів Пластик
Додаткові режими Турбо режим
Шнур 1.2 м
додаткова інформація Знімні деталі можна мити в посудомийній машині
Забарвлення Чорний
Вага 2.74 кг
Розміри (SHHHHV) 40 x 7 x 9.8 см

* Технічні характеристики Змішувач TEFAL HB95LD38 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач TEFAL HB95LD38

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TEFAL HB95LD38

Код товару: 244677
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332122
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →