Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST

Код товару: 192629
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Braun
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST

Тип блендера Занурювальний Потужність 750 Вт Основні насадки Насадка подрібнювач Особливості Турбо режим Матеріал ніжки блендера Метал

Ціна: 3139 грн
шт

Опис товару Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST

 Тепер для того, щоб приготувати смачну та корисну їжу, достатньо скористатися малою побутовою технікою для кухні. Пристрої цього сегмента дозволяють за мінімум часу впоратися з різноманітними процесами, які стосуються роботи з продуктами харчування. Виробник Braun вже протягом багатьох років радує користувачів такою технікою, яка робила б приготування їжі більш простим і цікавим заняттям. Модель блендера Braun MQ 5060 WH BL TWIST не є винятком і дозволяє без особливих зусиль впоратися з такими завданнями як: змішування, подрібнення та збивання різних продуктів і рідин. Пристрій оснащений усіма необхідними функціями, які роблять його найкращим усвоєї серії, незважаючи на те, що ціна Braun MQ 5060 WH BL TWIST є достатньо доступною.

 
Цей агрегат здатний впоратися з роботою будь-якої складності завдяки набору найкращих характеристик. Оперативну обробку овочів, фруктів та інших продуктів забезпечують 21 швидкість, з яких можна вибрати потрібну під конкретне приготування. Ефективна робота здійснюється за рахунок потужності 750 Вт. Об'єм чаші становить 1.25 л, чого достатньо для приготування різних сумішей для декількох людей. Також є мірна склянка ємністю 600 мл, що дозволяє контролювати пропорції під час приготування соусів, заправок, підлив і т.д. Ножі гострі, металеві, що гарантує якіснеподрібнення.
 
Для того, щоб користування було результативнішим і при цьому простим, у Braun MQ 5060 WH BL TWIST є режим Турбо, який дозволяє провести обробку продуктів ще швидше і тим самим заощадити час користувача.

Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST

Тип блендера Занурювальний
Потік швидкостей 21 шт
Потужність (BT) 750 Вт
КОНТРОЛЬ Механіка
Форсунки Диск для шатківниці/нарізки, Ніжка-блендер, Ніж для подрібнювача, Блендер, Чаша з подрібнювачем
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал підводної частини Метал
Отвір для інгредієнтів Пластик
Додаткові режими Турбо режим
Шнур 1.2 м
додаткова інформація Плавне регулювання швидкості, Імпульсний режим
Забарвлення Білий/блакитний
Вага 0.8 кг
Розміри (SHHHHV) 40 x 5.7 x 5.7 см

* Технічні характеристики Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST

Код товару: 311038
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283580
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295317
На замовлення, 1-3 дні
Edler EDFP-7702 3182 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →