Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41

Код товару: 389312
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: M-TAC
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Взуття для полювання/риболовлі Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41

Виготовлені із спіненої гуми. Підошва тапочок M-TAC має протиковзний протектор, що забезпечує зручність під час ходьби та запобігання зісковзування з купин. П'ятковий ремінь переноситься назад для щільного прилягання, що дозволяє носити їх як сандалі.

Ціна: 656 грн
шт

Опис товару Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41

M-Tac тапочки гумові є ідеальним варіантом між сандалями та тапочками. Дана модель виготовлена ​​в сучасному дизайні, має високу якість і амортизуючий ефект. П'ятковий ремінь переноситься назад для щільного прилягання, що дозволяє носити їх як сандалі. Брендові капці M-TAC - це багатофункціональне та практичне взуття, розроблене спеціально для зручного відпочинку на пляжі. Виготовлені з спіненої гуми, вони мають легкість піни і міцність вулканізованого каучуку. Отвори в закритій частині тапочка забезпечують доступ свіжого повітря до ніг і видаляють зайву вологу. Декоративний ремінець може перетворити капці на зручні сандалії, щополегшить переміщення пересіченою місцевістю, не дозволяючи взуття злітати з ноги. Підошва тапочок M-TAC має протиковзний протектор, що забезпечує зручність під час ходьби та запобігання зісковзування з купин. Це взуття багатофункціональне: підійде для риболовлі або пікніка, басейну або літнього відпочинку. Може використовуватися військовими як змінне взуття у неслужбовий час. Вона значно зручніша і практичніша, ніж сланці чи в'єтнамки і є їм чудовою альтернативою.

Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Взуття для полювання/риболовлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Взуття для полювання/риболовлі и купити Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41

Сезон Літо
Топ -матеріал Гума
Забарвлення Оливковий
Розмір 41

* Технічні характеристики Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тапочки гумові M-Tac колір олива р.41

Код товару: 389312
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 389313
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 389314
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →