Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Компресор Tagore AS-196A

Код товару: 229275
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Tagore
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Компресори Компресор Tagore AS-196A

Напруга, 220-240 Вольт Частота, 50 Герц Потужність, 186 Ватів Максимальний тиск, 6 бар Продуктивність, 40 л/хв. Місткість ресивера, 3.5 л

Ціна: 7869 грн
шт

Опис товару Компресор Tagore AS-196A

Компресор Tagore AS-196A - компресор для роботи з аерографом. Поршневий, безмасляний, з двома циліндрами та ресивером, що стабілізує робочий тиск і формує запас повітря, що прибирає можливу пульсацію. Найпотужніший з представленої лінійки, дозволяє використовувати міні фарбопульти або кілька аерографів одночасно. У разі використання двох аерографів одночасно діаметри сопел не повинні перевищувати 0,3 мм, а розташування бачка - верхнє. Відмінно підходить для великих обсягів робіт та площ.
 
На виході даного компресора встановлено редуктор з фільтром-вологовідділювачем, що дозволяє регулювати тиск повітря, що подається на аерограф, а також очищати його відвологи, яка вкрай небажана під час роботи. Також на компресорі встановлений так званий "пресостат" (автоматичний регулятор тиску), який включає/вимикає компресор залежно від споживання повітря.
 
Відмінна риса компресора: металевий кожух, який захищає компресор під час транспортування. Додатково на компресорі встановлені дві підставки для аерографів, ручка для перенесення.
 
Має два режими роботи. Перший - основний, у якому пресостат контролює подачу повітря та підтримує необхідний рівень тиску в ресивері. Найкомфортніше підходить для роботи з аерографом. А другий - технічний, що працює намаксимальних тисках і контрольований тільки клапаном, що стравлює. Підходить для роботи міні фарбопультом, декількома аерографами одночасно або будь-яких інших завдань, що передбачають постійне споживання повітря.
 
Низький рівень шуму дозволяє використовувати компресор як у домашніх умовах, так і в інших місцях, де потрібна відносна тиша. Гучність роботи даної моделі можна порівняти з рівнем роботи побутового холодильника.
 
У поршневій системі не використовується ніяких змащувальних матеріалів, що значно спрощує його обслуговування та продовжує термін служби.
 
Ця модель добре підійде для аерографії в інтер'єрі, на авто/фото,кондитерське мистецтво, боді арт та ін.

Компресор Tagore AS-196A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Компресор Tagore AS-196A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Компресори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Компресори и купити Компресор Tagore AS-196A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Компресор Tagore AS-196A

Тип Компресор для аерографа
Влада 186 Вт
живлення 220 В
Виконання 40 л/хв
Тиск Перший режим роботи: 2,8-4 бар
Другий режим роботи: 6 бар
додаткові характеристики Об'єм ресивера: 3.5 л
Кількість циліндрів: 2
Вага 7 кг

* Технічні характеристики Компресор Tagore AS-196A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Компресор Tagore AS-196A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Tagore AS-196A

Код товару: 305526
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174178
На замовлення, 1-3 дні
FORTE FL-2T24N 8084 грн
Код товару: 258936
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →