Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Компресор FORTE FL-2T24N

Код товару: 174178
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Forte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Компресори Компресор FORTE FL-2T24N

Компресор Forte FL-2T24N безшумна робота та підвищений рівень продуктивності. Дизайн повітряного компресора розробили на основі популярних тенденцій в оформленні, зберігаючи при цьому високу якість матеріалів.

Ціна: 8084 грн
шт

Опис товару Компресор FORTE FL-2T24N

 Завдяки своєму компактному розміру, приємному зовнішньому вигляду та мобільності, найчастіше його використовують у домашньому господарстві. Якщо ви затеяли ремонт або перепланування, ви можете підключити до масляного компресора Форте FL-2T24N різні пневматичні інструменти або для подачі стисненого повітря при фарбуванні машин або будь-яких необхідних приміщень, або для продування труб будь-якого діаметру. Також він вам стане помічником в автомайстерні, якщо вам необхідно підкачати колеса. Forte FL-2T24N обладнав компресор двигуном потужністю 1500 Вт. Має теплозахист та автоматичний повторний старт. Ви також можете контролювати тиск за допомогою дигітального манометра. Завдяки спеціальному клапану зконденсатом відбувається процес охолодження самого інструменту. Цей компресор здатний обробляти трохи більше 200 літрів повітря за одну хвилину. Що якісно виділяє його серед конкурентів у даному ціновому сегменті. З метою оптимізувати процес пересування електрокомпресор Forte FL-2T24N поставили його на колеса, що дає вам більше свободи в переміщенні по робочому простору. Гарантія на FL-2T24 становить один рік.

Компресор FORTE FL-2T24N Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Компресор FORTE FL-2T24N в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Компресори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Компресори и купити Компресор FORTE FL-2T24N в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Компресор FORTE FL-2T24N

Тип Поршневий
Влада Потужність двигуна, кВт:
1,5

Потужність двигуна, к.с.:
2
живлення електродвигун
Приймач 24
Виконання 200 л/хв
Тиск 8 бар
додаткові характеристики Безмасляний. Функція захисту від перегріву, редуктор на двох виходах, два манометри
Розміри 560х260х580
Вага 16

* Технічні характеристики Компресор FORTE FL-2T24N можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Компресор FORTE FL-2T24N

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FORTE FL-2T24N

Код товару: 258936
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 133197
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN IBL50B 8385 грн
Код товару: 249181
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →