Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Система крапельного поливу АкваДуся +60

Код товару: 310305
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: АкваДуся
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Крапельки набори зрошення Система крапельного поливу АкваДуся +60

АкваДуся +60 – це система крапельного поливу без автоматики, призначена для встановлення на грядці або у теплиці на Вашому городі та розрахована на 60 кущів.

Ціна: 2344 грн
шт

Опис товару Система крапельного поливу АкваДуся +60

 АкваДуся +60 – це система крапельного поливу без автоматики, призначена для встановлення на грядці або в теплиці на Вашому городі та розрахована на 60 кущів. Підключається до будь-якої бочки, встановленої на висоті близько 1 метра через кран. Поливає теплою водою, нагрітою у бочці на сонці. Однак тут Вам потрібно буде самостійно бочку набирати, і запускати і зупиняти полив. Ця модель зручна тим, хто весь сезон знаходиться поряд зі своїм городом та впевнений, що не пропустить жодного поливу.

  Крапельниці розміщуються під кожну рослину або рівномірно по грядці. Вони мають форму олівця та подають воду прямо в прикореневу зону рослин, у них відсутні прохідні отвори, за рахунок чого не трапляється і не забивається бруд. З кожної крапельниці за 80 хвилин виливається 2-3 л води. Конструкція гребінки крапельниці дозволяє дозувати (до 1,5 раза) кількість води, що подається під кожну рослину. Всі шланги – глибокого чорного кольору &n

Система крапельного поливу АкваДуся +60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Система крапельного поливу АкваДуся +60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Крапельки набори зрошення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Крапельки набори зрошення и купити Система крапельного поливу АкваДуся +60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Система крапельного поливу АкваДуся +60

Діаметр, мм 7-ма
додаткові характеристики Підключається до будь-якої бочки, встановленої на висоті близько 1 метра через кран.
Країна виробник Білорусь

* Технічні характеристики Система крапельного поливу АкваДуся +60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Система крапельного поливу АкваДуся +60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Система крапельного поливу АкваДуся +60

Код товару: 310305
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310299
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310301
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →