Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фрезер Світязь CФ1250Р

Код товару: 206450
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Свитязь
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фрезерні млини Фрезер Світязь CФ1250Р

Ручна фрезерна машина – це незамінна річ у столярному ремеслі. Її застосовують для виготовлення меблевих деталей, декоративних виробів та просто для виконання інших дрібних робіт.

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Фрезер Світязь CФ1250Р

Необхідно знати, що фреза підбирається в залежності від твердості дерева: якщо м'яка порода дерева - використовуємо фрезу, ріжуча частина якої виготовлена ​​з легкого матеріалу, якщо тверда - необхідно використовувати фрезу з ріжучою твердою частиною. Також на вибір швидкості обертання цанги впливає діаметр фрези. Тобто чим менше діаметр, тим вища швидкість, і навпаки. Дотримуючись цих застережень, можна отримати якісний результат після завершення роботи. Отже, ця фрезерна машина обладнана електродвигуном потужністю 1250 Вт, завдяки чому буде досягнуто найвищого рівня продуктивності. Максимальна швидкість обертання цанги становить 30 000 оборотів на хвилину. Для досягненняоднаково хороших результатів під час роботи з різними породами деревини фрезер оснастили регулюванням частоти оборотів. Діаметр затискача цанги складає 8 мм. Фреза опускається у деревину максимум на 50 мм. Завдяки наявності плавного пуску, запуск інструменту буде здійснюватися легко та безпечно.

Фрезер Світязь CФ1250Р Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фрезер Світязь CФ1250Р в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фрезерні млини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фрезерні млини и купити Фрезер Світязь CФ1250Р в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фрезер Світязь CФ1250Р

Напруга 230
Влада 1250 Вт
Швидкість обертання 30000 об/хв
Обладнання Фрезер Світязь CФ 1250 Р
Глибиномір
Гайковий ключ
Циркуль фрезерний з напрямним
Цанга
Паралельний упор
Патрон
Адаптер для відведення пилу
Вугільні щітки
Посібник користувача

* Технічні характеристики Фрезер Світязь CФ1250Р можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фрезер Світязь CФ1250Р

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Світязь CФ1250Р

Код товару: 281531
На замовлення, 1-3 дні
TOTAL TR111216 2494 грн
Код товару: 153195
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →