Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фрезер Narva NET-900E

Код товару: 240247
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Narva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фрезерні млини Фрезер Narva NET-900E

З цим Фрезера по дереву ви дійсно отримуєте деякі з більш сучасних функцій, які можна очікувати від сучасного інструменту. Наприклад, є опція змінної швидкості, і це означає, що вам не потрібно налаштовувати її окремим пристроєм. Фрезер NARVA можна встановити на будь-який стіл. Вам просто потрібно подумати, навіщо ви збираєтесь його використати. Якщо вам потрібна тонка та детальна робота, вам потрібно буде придбати стіл, який відповідає цьому інструменту.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Фрезер Narva NET-900E

Фрезер з дерева NARVA NET-900E ідеально підходить для новачків у деревообробці! Він дуже підходить для домашнього використання та, звичайно ж, добре підходить для професійних столярів. Якщо ви новачок і хочете набір для ручного фрезерування для практики, це буде ваш ідеальний та розумний вибір! З цим Фрезера по дереву ви дійсно отримуєте деякі з більш сучасних функцій, які можна очікувати від сучасного інструменту. Наприклад, є опція змінної швидкості, і це означає, що вам не потрібно налаштовувати її окремим пристроєм. Фрезер NARVA можна встановити на будь-який стіл. Вам просто потрібно подумати, навіщо ви збираєтесь його використати. Якщо вам потрібна тонка тадетальна робота, вам потрібно буде придбати стіл, який відповідає цьому інструменту. Цей електрофрезер Нарва 900 також досить тихий (близько 78 дБ). Це означає, що ви все одно повинні носити навушники, коли використовуєте цей пристрій. Однак він недостатньо гучний, щоб завдадуть незручності. Інструмент упорається і з найскладнішими завданнями. Хоча ви помітите, що на складніших завданнях він стає досить гарячим, не доведеться турбуватися про те, що він перестане працювати. Ще однією великою перевагою використання цього пристрою є те, що параметри є точними та надійними. Кінцева фреза також міцна, тому ви отримуєте дуже надійний та міцний пристрій. Високапотужність 900 Вт Матеріал: алюміній+пластик може використовуватися для обробки дерева, столярної справи, ручного виробництва та виробів. Легка обробка деревини, обробка канавок та свердління. Прозора основа для точності обробки та контролю роботи. Направляюча для правки, ролик, що йде по кривій, забезпечує точність різання. Пряма напрямна, товстіші моделі стійкі і не деформуються. Пряма обробка стабільна. Суть у тому, що у вас не буде жодних проблем із цим маленьким та надійним ручним фрезером. Зубчаста передача з нержавіючої сталі Тонкий корпус для щільнішого захоплення Зручно змінювати фрези Нековзна комфортна гумова ручка Покращений алюмінієвий корпус машиниПотужний мотор довговічний Зручна заміна вугільних щіток

Фрезер Narva NET-900E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фрезер Narva NET-900E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фрезерні млини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фрезерні млини и купити Фрезер Narva NET-900E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фрезер Narva NET-900E

Напруга 230 В
Влада 9000 В
Швидкість обертання 13000-28000 об/м
Коллет 6 мм
Висота курсу 50 мм
додаткові характеристики Зубчаста передача з нержавіючої сталі
Тонкий корпус для щільнішого захоплення
Зручно міняти фрези
Обладнання фрезер
Вага 1.5 кг

* Технічні характеристики Фрезер Narva NET-900E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фрезер Narva NET-900E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Narva NET-900E

Код товару: 281531
На замовлення, 1-3 дні
TOTAL TR111216 2494 грн
Код товару: 153195
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →