Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний

Код товару: 316783
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Mad Carp
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пухкі індикатори Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний

Свінгер є металевим важелем зі ковзним вантажем, що дозволяє ідеально і швидко відрегулювати натяг волосіні, і невеликою пластмасовою головкою на кінці, оснащеною слотом для світлячка і кульками для фіксування волосіні

Ціна: 163 грн
шт

Опис товару Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний

Свінгер - один із найпопулярніших механічних вертикальних сигналізаторів клювання. Є металевим важелем зі ковзним вантажем, що дозволяє ідеально і швидко відрегулювати натяг волосіні, і невеликою пластмасовою головкою на кінці, оснащеною слотом для світлячка і кульками для фіксування волосіні. Застосовується як натягувач волосіні у поєднанні з електронним сигналізатором, доповнюючи його функціональність. Кріпиться до підставки для вудлища і призначений для визначення клювання з потяжкою у бік берега. На відміну від більшості інших моделей, в системі кріплення даного свінгера застосовані пружні магнітні кульки, які немає необхідності регулювати при зміні діаметру волосіні. Так само цей спосіб замикання захищає волосінь від зайвих пошкоджень при підсіканні. Підійдуть кріплення до будь-якої стійки або род-поду.

Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пухкі індикатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пухкі індикатори и купити Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний

Встановлення Кріпиться до будь-якої стійки або род-поду
Огляд Свінгер
живлення Механічний
Забарвлення червоний
Країна виробник Україна

* Технічні характеристики Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Свінгер Мad Сarp з магнітними кульками Червоний

Код товару: 316774
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316775
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 316776
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →