Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W

Код товару: 383297
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Deerma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для взуття Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W

Потужність: 235; Розміщення приладу: Підлогове; Вага в упаковці: 1,64 кг; Колір білий; Країна-виробник товару: Китай; Матеріал: Пластик; Живлення: 220 В

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W

Сушарка для взуття Xiaomi Deerma DEM-HX10W
Вбудований генератор озону виробляє його у достатній кількості, щоб він міг окислити та розкласти сам фактор запаху, та зменшити зростання грибка.

Високий ступінь безпеки
Корпус, що нахиляється
Різні режими сушіння

Довгі шланги
Інтелектуальний контроль температури
Шланги подачі повітря виконані з гофрою та можуть розтягуватися до 27 см, завдяки цьому можна сушити взуття різної висоти. Грибок розростається у теплих та вологих умовах, виробляючи виділення, які викликають запах ніг. Сушіння для взуття знищує саме довкілля грибка, активуючи антибактеріальний ефект, прибираючи вогкість і залишаючи взуття сухим і м'яким.

Нахиляєтьсякорпус
Взуття має різну висоту та вагу, не кожну пару взуття легко сушити. Спеціально для цього, в сушильній машині є прихована підпірка, що дозволяє нахилити всю сушарку і зафіксувати її під потрібним кутом для легкого доступу сушильних шлангів.

Навколишнє тепло
4 режими сушіння
Сушильні шланги також можуть створювати нагрівання для кращого сушіння. Три режими нагріву у поєднанні з потоком повітря допомагають сушити взуття з усіх боків. Досягніть ефективної сушіння. Різні режими дозволяють досягти відмінного сушіння для кожного типу взуття.

Не треба бути насторожі
Швидке нагрівання за 15 секунд
Високий рівень безпеки, як всередині, так і зовні пристрій контролюєтемпературний режим і за дуже високої потужності вимикає його. Подвійний датчик температури вимикає пристрій під час перегріву. Спеціальний таймер 30, 60, 120 та 180 хвилин автоматично відключить пристрій після закінчення часу. Навіть взимку всього за 15 секунд пристрій швидко нагрівається, і створює постійне нагрівання взуття, що швидко сушить.

Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для взуття купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для взуття и купити Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W

Потужність 235
Функції Озоновая обработка
Вага в упаковці 1,64 кг
Розміщення приладу Напольное
Тип Электросушилки для обуви
Колір Белый
Додаткові характеристики Материал корпуса: Пластик
Кількість пар взуття 1
Живлення, В 220
Країна-виробник Китай

* Технічні характеристики Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарка для взуття із озонуванням Xiaomi Deerma DEM-HX10W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →