Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet

Код товару: 178367
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пост для розтягування Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet

Стрічка для розтяжки ідеально підходить для занять йогою, пілатес, фітнес.

Ціна: 425 грн
шт

Опис товару Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet

 Призначення

Стрічка для розтяжки – тренажер, який потрібен для підвищення гнучкості тіла, може використовуватися у фітнесі, танцях, аеробіці та силових тренуваннях. Він знадобиться під час реабілітаційного періоду після травмування. Ремінь допомагає розтягнути всі групи м'язів, підходить чоловікам та жінкам з будь-яким рівнем фізичної підготовки (чим менше петель, тим вище має бути рівень розтяжки), з ним можна займатися вдома та у фітнес-центрі, брати з собою на дачу та інші поїздки. Вона робить класичну статичну розтяжку ефективнішою, нею можна користуватися і під час динамічної розтяжки.
 
Опис
Тренажер являє собою стрічку, зроблену із зносостійкогополіестеру – він простий у догляді, не вицвітає, не вигоряє, має водовідштовхувальні властивості. Ремінь складний удвічі і прострочений через рівні проміжки, тож у ньому утворюються петлі, але в кінцях – ручки. Петлі дозволяють регулювати правильну глибину розтяжки, роблячи її ефективнішою, ніж звичайні вправи, а головне – безпечною. Ще один плюс стрічки – з нею можна займатися самостійно, тоді як під час класичної розтяжки потрібний партнер чи тренер. Стрічка має оптимальну ширину – вона не впивається в шкіру і не доставляє дискомфорту на заняттях.
 
Використання
Щоб розтягнути м'язи ніг, необхідно лягти на підлогу, помістити стопу в петлю-ручку і взяти в рукиінший кінець ременя. Потім згинаючи руку в лікті, піднімати пряму ногу вгору за допомогою стрічки. Також можна опуститись на праве коліно, надіти петлю на праву стопу. Праву руку підняти вгору разом зі стрічкою, а ліву витягнути вперед, утримуючи кінець ременя. За допомогою такого важеля з рук та стрічки підтягувати ногу вгору. Потім зробити те ж саме з іншою ногою. Розтягувати можна не лише м'язи ніг, а й рук.
 
Переваги
 
Безпечна розтяжка з регульованою глибиною.
Універсальний тренажер, який підходить спортсменам будь-якої статі, віку та рівня підготовки.
Зі стрічкою можна розтягувати м'язи самостійно, не залучаючи тренера або партнера.

Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пост для розтягування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пост для розтягування и купити Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet

Тип Стрічка для розтяжки
Довжина 310 см
Забарвлення Viiolet
Ширина 3.8 см
Матеріал Бавовна
14 петель

* Технічні характеристики Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Стрічка для розтяжки Stretch Strap PL-1796 Viiolet

Код товару: 178366
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 178367
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 178368
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →