Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Strateg Туба, укр. (30265)

Код товару: 160499
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Strateg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці Strateg Туба, укр. (30265)

Захоплююча гра для компанії від 4 до 7 осіб "Туба" (Strateg 30265) викликає інтерес з перших кроків. Зможе зацікавити не лише дітей, а й дорослих, дасть можливість захоплююче провести час всій родині, при цьому розвинути уважність, командний дух та розважитись.

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Strateg Туба, укр. (30265)

Захоплююча гра для компанії від 4 до 7 осіб «Туба» (Strateg 30265) викликає інтерес з перших кроків. Зможе зацікавити не лише дітей, а й дорослих, дасть можливість захоплююче провести час усій родині, при цьому розвинути уважність, командний дух та розважитись. Є різновидом відомої гри "крокодил", в якій необхідно вгадувати предмет або дію, загадану ведучим. Веселий сміх при цьому гарантовано! Головний предмет гри – дерев'яна туба, яка встановлюється на столі. На початку, всі гравці отримують ігрові поля з будь-яким сюжетом, на вибір один із гравців стає здаючим, вибирає картки із завданнями та відповідно до очок.одними способами, що випали на кубику, - словами, малюнками, жестами описує предмет або фігуру на ігровому полі. Гравець, який першим схопив тубу, отримує можливість відповісти на запитання, при неправильній відповіді він повинен повернути тубу на місце і передати хід іншому гравцю. На кожному ігровому полі близько 60 завдань, кожен гравець, який дав правильну відповідь, пересуває свою фішку на біговій доріжці – переможе той, хто першим прийде до фінішу. Правила прості, але гра захопить учасників із першої партії. Для продовження гри можна міняти ігрові поля. Мова українська.

 

Strateg Туба, укр. (30265) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Strateg Туба, укр. (30265) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити Strateg Туба, укр. (30265) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Strateg Туба, укр. (30265)

Вікова група від 12 років
Призначення Розвиток уважності, командна гра, розвага
Огляд Настільна гра, розважальна
Жанр Різновид гри "Крокодил"
Кількість гравців Від 2 до 7
Тема Виконання завдань, суперництво
Мова Український
Матеріал Картон

* Технічні характеристики Strateg Туба, укр. (30265) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Strateg Туба, укр. (30265)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Strateg Туба, укр. (30265)

Код товару: 188426
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188427
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321475
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →