Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Strateg Собори (30104)

Код товару: 160498
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Strateg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці Strateg Собори (30104)

Захоплююча настільна гра «Собори» з елементами стратегії та економіки (Strateg 30104) допоможе поєднати розвагу з розвитком, пізнанням та проявити здібності дитини.

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Strateg Собори (30104)

Захоплююча настільна гра «Собори» з елементами стратегії та економіки (Strateg 30104) допоможе поєднати розвагу з розвитком, пізнанням та проявити здібності дитини. Малюків чекає збір ресурсів та будівництво будівель, створення власної інфраструктури, захист володінь та багато інших захоплюючих пригод. Грати можуть одночасно до чотирьох людей. У комплекті є все необхідне - ігрове поле, картки із завданнями, жетони з ресурсами та будівлями. Мета гри – будівництво величного Собору та отримання максимальної кількості очок за виконані завдання. Для більшої захопливості та достовірності, малюк зможе розфарбувати дерев'яні фішки-фігурки фарбами.які є у комплекті, зобразивши персонажів гри. Грати можна компанією від 2 до 4 осіб, здійснюючи по черзі ходи відповідно до правил, долаючи перешкоди та виконуючи завдання. Правила прості, але гра захопить учасників із першої партії. Мова – українська.

Strateg Собори (30104) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Strateg Собори (30104) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити Strateg Собори (30104) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Strateg Собори (30104)

Вікова група 6+
Призначення Розвиток стратегічного мислення
Огляд Настільна гра
Жанр Монополія із завданнями та художніми елементами
Кількість гравців до 4
Тема Собори
Мова Український
Матеріал Картон, Дерево

* Технічні характеристики Strateg Собори (30104) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Strateg Собори (30104)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Strateg Собори (30104)

Код товару: 188426
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188427
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321475
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →