Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліплення Strateg Mundi Sand (39000)

Код товару: 160473
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Strateg
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Моделювання Ліплення Strateg Mundi Sand (39000)

Набір для дитячої творчості Strateg Mundi Sand (39000) - Набір для творчості Mundi Sand - пісочний набір (кінетичний пісок, 1 кг) з басейном для піску, полем (коробка-трансформер) та 11-ма пластмасовими формами.

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару Ліплення Strateg Mundi Sand (39000)

Поєднати веселу гру з творчістю, розвинути фантазію та художні здібності малюка допоможе набір «Mundi sand» (Strateg 39000). Малюків чекає захоплююча подорож по земній кулі та знайомство з визначними пам'ятками різних країн на 3D ігровому полі. І найцікавіше – самі чудеса світла та будівлі для гри дитина може виліпити сама! Будівлі можна збудувати з кінетичного піску – у наборі упаковка в 1 кг цього дивовижного матеріалу. Кінетичний пісок – це мистецька гра, творчість та навчання одночасно. Пластична маса, що складається з натурального піску, пов'язаного в одну масу полімером, дозволяє виліпити будь-яку ігрову фантазію або будиночок і нагадує вологийпісок на пляжі. Склад – 98% кварцового піску та 2% спеціального сполучного агента. Ця речовина робить пісок навпомацки вологою і не дає їй розсипатися навіть через довгий час. Пісок не висихає, частинки не прилипають до тіла, може набувати будь-якої форми, антибактеріальної. Немає обмежень у творчості – потрібна лише фантазія! Для виготовлення будівельних блоків та будівель у наборі є дев'ять різних форм – від Колізею та Сфінкса до Парфенону та Великої китайської стіни. У процесі гри дитина м'ятиме, формуватиме, стискатиме і розтягуватиме піщану масу, розвиваючи окрім фантазії моторику та рухові навички. Коробка, в яку упакований набір – це 3D ігрове поле з дорогами, морями тамісцями для будівництва будівель. Правила гри дуже прості – необхідно пересуватися картою і відповідно до завдання зводити знамениті будівлі у різних країнах. Для зручності в наборі передбачено надувну пісочницю.

Ліплення Strateg Mundi Sand (39000) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліплення Strateg Mundi Sand (39000) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Моделювання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Моделювання и купити Ліплення Strateg Mundi Sand (39000) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліплення Strateg Mundi Sand (39000)

Огляд Кінетичний пісок
Вікова група від 6 років

* Технічні характеристики Ліплення Strateg Mundi Sand (39000) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліплення Strateg Mundi Sand (39000)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Strateg Mundi Sand (39000)

Код товару: 334684
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334679
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →