Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий

Код товару: 247948
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Plast
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

садові меблі Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий

Стілець складаний великий пластиковий легко складається і розкладається, виготовлений з екологічно чистого поліпропілену.

Ціна: 513 грн
шт

Опис товару Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий

 Табурет надійний і стійкий, у зібраному вигляді займає мало місця, тим самим дозволяючи зберігати його в будь-якому місці. Складаний табурет зручно переносити та перевозити завдяки ручці на підставі сидіння. Складаний табурет буде дуже корисний дачникам. При певних видах робіт на городі та відпочинку доладний стілець буде паличкою-виручалочкою, яка в літній спекотний день дозволить сісти відпочити, а ввечері - комфортно посидіти біля багаття. З настанням холодів транспортування додому не складе особливих труднощів. Такі пластикові меблі є частинкою комфорту. Складаний пластиковий табурет виявиться дуже доречним під час заміського пікніка, риболовлі. При виїзді на природу, за місто він не займе багато місця в багажнику автомобіля. Складаний стілець можна використовувати як сидіння, обробну дошку або міні-столик. Він особливо нагоді любителям активного відпочинку, риболовлі, полювання, турпоходів.

Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції садові меблі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу садові меблі и купити Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий

Тип Стілець
Розміри В*Ш*Г 44*27*23 см
Вага 120 кг

* Технічні характеристики Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Стілець пластиковий складаний великий Plast С001 Сірий

Код товару: 247948
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242246
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 242253
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →