Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ

Код товару: 229362
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: STIGA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Садові трактори Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ

Садовий трактор із двигуном об'ємом 223 куб. см із іскровим запаленням, ріжучим механізмом на 66 см та заднім травозбірником об'ємом 150 літрів.

Ціна: 90042 грн
шт

Опис товару Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ

 STIGA Combi 1066 HQ - це компактний садовий трактор з інжекторним двигуном Briggs & Stratton потужністю 3,3 кВт при 2450 об/хв. Машина оснащена гідростатичним приводом для зручного регулювання швидкості простим натисканням на педаль. Combi 1066 HQ – це універсальна машина із системою «4 в 1». Режим різання можна вибирати в залежності від особливостей рельєфу: збирання, мульчування (з використанням системи мульчування, що входить до комплекту поставки), бічний викид або задній викид. Трактор оснащений травозбірником на 150 літрів, м'яким кермовим керуванням, а також ергономічним сидінням для

Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Садові трактори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Садові трактори и купити Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ

Двигун Briggs & Stratton 950 E-Series ES
Приводна система Гідростатична
Розміри Ширина виробу
722 mm
Висота виробу
1047 мм
Вага 131 кг

* Технічні характеристики Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Садовий трактор STIGA Combi 1066HQ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на STIGA Combi 1066HQ

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →