Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F)

Код товару: 212835
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: STEELSERIES
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F)

Діапазон частот навушників 10 – 28 000 Гц
Вага 0.3 кг

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F)

Звуковий спадок Sideria За останні 10 років ім'я Siberia стало синонімом якості. Критично сприйнята Siberia v2 стала ігровою ПК-гарнітурою номер один у світі. Немає сумнівів, що нова модифікація Siberia v3 буде відмінним продовженням серії. Покращений звук Приголомшливе високоякісне звучання v3 стало результатом покращеної акустичної камери та нових динаміків SteelSeries. Ми зменшили кількість частин, які вибрали вручну та заново створили гарнітуру для ігор та розваг, як удома, так і в дорозі. Звук вийшов природним та насиченим деталями. Комфорт Граєте ви по півгодини з перервами, або годинами безперервно - комфорт є необхідною умовою. Неповторна конструкція та комфорт моделейлінійки Siberia спричинили її популярність серед професійних гравців усього світу. Гарнітура v3 продовжує славетні звичаї та має меншу вагу, ніж попередні моделі. Покращені чашки навушників Нові чашки Siberia v3 наповнені шумопоглинаючою піною memory foam. Піна повторює форму ваших вух краще, ніж звичайний наповнювач. Інша перевага цього матеріалу – найкраща звукоізоляція. Класична підвіска оголов'я Гарнітура v3 забезпечить легкість носіння завдяки плаваючій конструкції підвіски оголов'я Siberia, що добре зарекомендувала себе, яке саме налаштується під потрібний розмір голови. Багатство рис Зручність та надійність – ключові риси Siberia v3. Ця модель була спроектована таким чином щоб уїй було зручно, де б ви не знаходилися. Крім того, v3 стала міцнішою для швидкого ритму сучасного життя та гри в дорозі. Сумісність Siberia v3 – це гарнітура для всіх платформ. Вона працює з ПК, Мас, мобільними пристроями та PlayStation 4. Версія для Xbox One знаходиться у розробці. Простіше кажучи, пристрій буде працювати з будь-чим із гніздом 3.5 мм.

Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F)

Тип Навушники
Тип дизайну Повнорозмірне
Метод з'єднання Провідні
Тип акустичної конструкції закрите
Тип кріплення З оголов'ям
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Синій, жовтий

* Технічні характеристики Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на STEELSERIES SIBERIA V3 FALLOUT 4 EDITION (61355F)

Код товару: 305005
На замовлення, 1-3 дні
KZ Z3 TWS Black 2537 грн
Код товару: 230364
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237997
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →