Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510)

Код товару: 212836
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: STEELSERIES
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510)

Діапазон частот навушників 20 – 22000 Гц
Вага 306 г

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510)

Компанія SteelSeries, лідер та інноватор у галузі ігрової периферії, представляє серію ігрових гарнітур Arctis. Новинки повністю змінюють уявлення про те, як має звучати та виглядати ігрова гарнітура. У лінійці Arctis дизайн, конструкція та аудіотехнології були повністю переглянуті. Створюючи Arctis, фахівці SteelSeries поставили під питання буквально кожну деталь ігрових гарнітур, щоб зруйнувати усі стереотипи щодо пристроїв цього класу. Компанія обіцяє геймерам, що моделі серії Arctis завжди будуть: Відтворювати звук найвищого рівня в іграх, музиці та фільмах Перебувати в авангарді технічного дизайну і чудово виглядати в будь-якій ситуації Радувати винятковою якістю передачі голосумікрофоні Оснащуватися тільки найкращими технологіями, незалежно від ціни конкретної моделі Кращий звук та мікрофон для гри Компанія SteelSeries переглянула всі технології минулих років та встановила новий стандарт: у всіх моделях застосовуються лише динаміки флагманського рівня та високоякісні мікрофони ClearCast. Гарнітура обладнана найкращими динаміками SteelSeries. Потужний звук із глибокими басами та ефектом занурення у форматі 7.1 дасть можливість повністю поринути у гру. Мікрофон ClearCast став новим кроком в ігрових технологіях. У кожній моделі Arctis геймери зможуть оцінити якість нового висувного двонаправленого мікрофону ClearCast із патентованою системою шумоподавлення SteelSeries. Він гарантує точну тачисту передачу звуку, у якому виділяється людський голос і приглушуються шуми фону. Комфорт без компромісів Під час розробки серії Arctis компанія SteelSeries поставила під питання буквально все. В результаті на оголов'ї з'явилася стрічка, конструкція якої нагадує лижні окуляри, а для амбушюру розроблено унікальний матеріал AirWeave. Кожна гарнітура Arctis оснащена стрічкою, що знімається, яка розтягується, автоматично підлаштовуючись під розмір і форму голови користувача. Патентована конструкція вогонь влаштована таким чином, щоб рівномірно розподіляти вагу, не створюючи ніде тиску, тому в навушниках Arctis можна з комфортом грати годинами. Створені для нового покоління геймерівяскрава індивідуальність зі своїми інтересами та уподобаннями. Це твердження стало центральною ідеєю розробки продукту. Серія Arctis надає кожному можливість персоналізації зовнішнього вигляду пристрою. Знаменита стрічка оголов'я, що стала візитною карткою багатьох популярних моделей SteelSeries, не тільки змінила конструкцію в порівнянні з моделями Siberia, але й замінювалася.

Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510)

Тип Навушники
Тип дизайну Провідне
Метод з'єднання Провідні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на STEELSERIES ARCTIS 5 PUBG EDITION (61510)

Код товару: 347548
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 347549
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →