Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED)

Код товару: 320536
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: StatGear
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED)

Ніж, який можна носити навіть у країнах із досить суворим ножовим законодавством завдяки фрикційній системі замикання клинка. Замок Slipjoint чудово зарекомендував себе на всесвітньо відомих Вікторіноксах, тому не можна сказати, що він застарів.

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED)

 Ніж, який можна носити навіть у країнах із досить суворим ножовим законодавством завдяки фрикційній системі замикання клинка. Замок Slipjoint чудово зарекомендував себе на всесвітньо відомих Вікторіноксах, тому не можна сказати, що він застарів. Так, це не швидкий підшипниковий фліппер, але якості та впевненості різу йому не займати, адже його форма клинка дуже доречна саме для різу, а не роботи на прокол.

 
Універсальне поєднання D2 на клинку та G10 на рукояті припаде до смаку всім, хто стежить за новинами ножової індустрії, адже саме воно вже давно визнане оптимальним для міських умов. А щоб не робити ніж нудним, дизайнери попрацювали над візуалом: рукоять поцяткована контрастними об'ємними смугами, утвореними яскравою підкладкою двоколірного композиту.

Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED)

Загальна довжина, мм 160 мм
Тип Складні
Огляд Кишенькові
Лезо Сталевий
Тип замка Slip-joint
Забарвлення червоний
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на StatGear "Ledge". червоний (LEDG-RED)

Код товару: 330206
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330211
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330214
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →