Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16)

Код товару: 330214
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Victorinox
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16)

Ергономічна рукоятка, розширена в місці стику з лезом для безпечної роботи з ножем, яскраво-жовтий колір рукоятки, завдяки якому ніж завжди легко помітити на робочій поверхні, можливість миття в посудомийній машині та стерилізації - всі ці особливості роблять ножі Вікторінокс Свібо чудовим кухонним інструментом кухарів-професіоналів та любителів.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16)

 Victorinox — швейцарська компанія, відома насамперед як виробник ножів. Штаб-квартира розташована у населеному пункті Ібах, у Швейцарії. Сьогодні торгова марка Victorinox – найбільший виробник ножів у Європі. Широкий асортимент кухонних аксесуарів та ножів виробляється компанією Victorinox. Починаючи від ножів із прокатної сталі, закінчуючи професійними ножами з кованим клинком.

 
Сьогодні Victorinox — один із провідних виробників ножів у світі. Компанія відома не лише своїми знаменитими складними моделями, кухонні ножі також здобули велику популярність у всьому світі. Victorinox виготовляє бездоганні кухонні та господарські ножі з вуглецевої сталі.застосуванням особливого процесу відпустки металу. Цей процес дозволяє створити ріжучу кромку, яка при багаторазовому повторному заточуванні зберігає початкову гостроту.
 
Кухонні та господарські ножі розраховані на найширше коло споживачів і призначені для всіх видів ріжучих або рубальних робіт. Рукоятки ножів можуть бути виконані з поліпропілену або з цінних порід деревини. Поліпропілен, матеріал з якого виготовляють рукояті для багатьох кухонних ножів Victorinox, не ковзає в руці, навіть якщо вона мокра або в олії, гігієнічний, легко миється, навіть у посудомийній машині.
 
Серія професійних ножів Swibo розроблена спеціально для м'ясноїпромисловості.

Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16)

Загальна довжина, мм 160 мм
Тип Нескладной
Огляд Кухонный
Кількість предметів 1 шт
Лезо Нержавеющая сталь
Забарвлення Оранжевый
Країна-виробник товарів Швейцария

* Технічні характеристики Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Victorinox Swibo Boning, вузький, гнучкий, помаранчевий (5.8409.16)

Код товару: 329832
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329841
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329842
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →