Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стартер Flora 300 мл. 1802

Код товару: 378259
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінеральні добрива Стартер Flora 300 мл. 1802

Стартер - готове листове підживлення розширеного спектру дії для всіх видів кімнатних рослин з лікувально-профілактичними властивостями.

Ціна: 1755 грн
шт

Опис товару Стартер Flora 300 мл. 1802

 Стартер - готове листове підживлення розширеного спектру дії для всіх видів кімнатних рослин з лікувально-профілактичними властивостями.

Склад:
N, мг/літр 174
P, мг/літр 77
K, мг/літр 47
Макроелементи, мг/літр: азот загальний (N) - 174, фосфор (P2О5) - 77, калій (К2О) - 47;
Мікроелементи, мг/літр: MgO - 90, Fe - 57, Mn - 28, B - 11, Cu - 4, Zn - 7, Mo - 0, 7, Co - 1, 2;
Фітогормони, мг/літр: ауксини (індоліл-3-масляна кислота - 27, 1-нафтилоцтова кислота - 100); гібереліни (гіберелін А3 - 17); цитокініни (6-бензиладенін - 8, кінетин - 2);
Амінокислоти, мг/л: гліцин - 100, аргінін - 30, сапонін - 30, триптофан - 30;
Вітаміни, мг/л: В1 - 22, В2 - 35, В6 - 70, В12 - 2, РР - 80.
 
Спосіб застосування:
Тижняобприскувати листову частину рослин. Обприскування проводиться ретельно – з розпорошенням добрива на верхню та нижню частину листя та видиме коріння. При цьому листя обов'язково має бути чистим. Не допускається попадання розчину на бутони та квіти.
Листове підживлення проводиться в похмуру погоду або вранці - ввечері, щоб уникнути попадання прямих сонячних променів на краплі розчину на листі і наступних опіків. Температура в приміщенні, де обробляється рослина, повинна бути не нижче 17 ° С і не вище 27 ° С, в жодному разі не повинно бути протягів. Після підживлення обов'язково оглянути пазухи між листям і точки зростання - вони повинні бути сухими, інакше можливе загнивання та відмиранняточок зростання. Бажано, щоб грунт перед позакореневою обробкою був зволожений. Не використовувати одночасно з кореневим підживленням - чергувати (наприклад - один раз на тиждень - листове підживлення, і тільки через тиждень - кореневе).
 
Область застосування:
Використовується для більшості кімнатних рослин.
Для позакореневого підживлення декоративно-квітучих рослин у період нарощування листя та коріння, а також для молодих рослин рекомендуємо використовувати універсальне добриво, а для закладки квітконосів, і в період цвітіння - спеціальне добриво для орхідей.
 
Увага! Не рекомендується удобрювати: рослини з негладкою, шорсткою поверхнею листа (сенполія,деякі види марантових, бегоній, кактуси тощо); з обережністю обробляти рослини, схильні до несподіваного скидання листя, наприклад, фікус Бенджаміна (обробити одну гілку і через два дні після позитивної реакції рослини використовувати по всій листовій)
 
Ефективність: оперативно та інтенсивно постачає елементи живлення, запобігає пересиханню листя та появі хлорозу, підвищує опірність несприятливим факторам зовнішнього середовища. Листове підживлення – це застосування розчинного добрива по листовому апарату у вигляді розведеного водного розчину. Поживні речовини потрапляють у рослину в іонній формі через листя та інші надземні органи. Сила всмоктуваннялистя, навіть за хорошого забезпечення водою, дорівнює 2 атмосферам, а спекотну погоду вона збільшується до 4-5 атмосфер. Тому при обприскуванні розчином мінеральних добрив вони швидко засвоюють їх. При цьому прискорюється проходження всіх біохімічних процесів у рослині. Елементи живлення рівномірно розподіляються як по листовій поверхні, так і в межах кореневої системи. Результати застосування помітні вже на другий - третій день. Підживлення рослин по листі також дуже ефективне при настанні несприятливих погодних умов, коли сповільнюється обмін речовин. Це відбувається при встановленні холодної погоди або при посусі. У цей час підтримати своїх вихованців за допомогоюобприскування невеликими дозами добрив буде дуже доречним.

Стартер Flora 300 мл. 1802 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стартер Flora 300 мл. 1802 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінеральні добрива купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінеральні добрива и купити Стартер Flora 300 мл. 1802 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стартер Flora 300 мл. 1802

Призначення для всіх видів кімнатних рослин із лікувально-профілактичними властивостями.
Тип готове листове підживлення розширеного спектру дії
З'єднання N, мг/літр 174
P, мг/л 77
K, мг/літр 47
Макроелементи, мг/л: азот загальний (N) - 174, фосфор (P2О5) - 77, калій (К2О) - 47;
Мікроелементи, мг/л: MgO - 90, Fe - 57, Mn - 28, B - 11, Cu - 4, Zn - 7, Mo - 0, 7, Co - 1, 2;
Фітогормони, мг/літр: ауксини (індоліл-3-масляна кислота - 27, 1-нафтілоцтова кислота - 100); гібереліни (гіберелін А3 - 17); цитокініни (6-бензиладенін - 8, кінетин - 2);
Амінокислоти, мг/л: гліцин – 100, аргінін – 30, сапонін – 30, триптофан – 30;
Вітаміни, мг/л:
Упаковка Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 17.
Пакет 300мл.
Метод введення Щотижня обприскувати листову частину рослин. Обприскування проводиться ретельно – з розпорошенням добрива на верхню та нижню частину листя та видиме коріння. При цьому листя обов'язково має бути чистим. Не допускається попадання розчину на бутони та квіти.
Період введення Листове підживлення проводиться в похмуру погоду або вранці - ввечері, щоб уникнути попадання прямих сонячних променів на краплі розчину на листі і наступних опіків.
Країна - це виробник товарів Україна

* Технічні характеристики Стартер Flora 300 мл. 1802 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стартер Flora 300 мл. 1802

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Стартер Flora 300 мл. 1802

Код товару: 383222
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 383224
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331702
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →