Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808

Код товару: 383222
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Flora
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінеральні добрива Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808

Містер Колір фіалка - мінеральне добриво розширеного спектру дії для фіалок (сенполій) та інших геснериєвих видів.

Ціна: 1962 грн
шт

Опис товару Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808

 Містер Колір фіалки - мінеральне добриво розширеного спектру дії для фіалок (сенполій) та інших видів геснерієвих.

Склад:
N, %3
P, % 8
K, % 5
Макроелементи, %: загальний азот (N) -3, фосфор (P2 О5) -8, калій(К2 О)-5;
Мікроелементи, %: MgO-0, 1, Fe-0, 05, Mn-0, 03, B-0, 02, Cu-0, 01, Zn-0, 01, Mo-0, 002, Co -0, 002 - хелати ЕДТА;
Амінокислоти, мг/л: гліцин-100, аргінін-30, сапонін-30, триптофан-30;
Вітаміни, мг/л: В1 -22, В2 -35, В6 -70, В12 -2, РР -80.
 
Спосіб застосування:
Кореневе підживлення:
Один ковпачок добрива для фіалок розчинити у двох літрах води (1г солей на літр води). Поливати фіалки та інші геснерієві двічі на місяць. В осінньо-зимовий період дозування знизити вдвічі-втричі - один ковпачокп'ять літрів води. Інші квітучі кімнатні рослини (антуріум, пеларгонія, гібіскус, клівія, кали тощо) підгодовувати в пропорції 1 ковпачок на літр води в період перед цвітінням або під час цвітіння. Молоді рослини (до шести місяців) підгодовувати універсальним добривом (N-P-K 7-3-6+мікро).
 
Позакореневе підживлення: Фіалки та інші види геснерієвих не рекомендується обробляти листовим підживленням через велику ймовірність отримання опіків листа. Інші кімнатні декоративно-квітучі можна обробляти по листку перед або під час цвітіння розчином у пропорції 1 ковпачок на 3 літри води, уникаючи попадання на бутони та квіти. При цьому кореневі та листові обробки не можна проводитиодночасно - потрібно чергувати.
 
Використання гідропоніки: Для приготування робочого розчину потрібно розчинити 1, 5 мл препарату в 1 літрі води (це можна зробити точно за допомогою шприца). Крім того, потрібно додати кальцієву селітру (2 мл 25%-ного розчину на літр робочого розчину гідропоніки). Мікроелементи не потрібно додавати.
 
Область застосування: Використовується для фіалок та інших видів геснерієвих. Також можна підгодовувати більшість квітучих кімнатних рослин для кращого бутоноутворення та більш пишного цвітіння (крім азалій, рододендронів, камелій - їм потрібне кисліше середовище).
 
Не рекомендується удобрювати: рослини в період спокою, щойнопересаджена або куплена рослина (підживлення не раніше ніж через місяць), хворі рослини, коли не встановлена ​​причина хворобливого стану, рослини з постраждалою кореневою системою (коренева гниль, якщо рослина була сильно залита), на яскравому сонці або по сухій землі (перед підживленням бажано зволожити ґрунт водою), у холодному приміщенні, на протягу.
 
Ефективність:
Баланс макроелементів - азоту, фосфору, калію та мікроелементів задовольняє всі потреби сенполій та інших квітучих кімнатних рослин у поживних речовинах, стимулює зростання та активне довготривале цвітіння, підтримує тургор листа, сприяє посиленню інтенсивності забарвлення квітів, підвищуєопірність хворобам, гнилям та переохолодженню. Хелатування мікроелементів запобігає їх зв'язування з іншими елементами, перетворює на доступну для рослин форму. Вітаміни сприяють найкращому засвоєнню рослинами всіх поживних елементів, забезпечують сильний розвиток кореневої системи. Наявність амінокислот посилює фотосинтетичну активність рослини, допомагаючи швидко подолати затримки у розвитку, спричинені різними факторами.
Також можна підгодовувати більшість квітучих кімнатних рослин для кращого бутоноутворення та більш пишного цвітіння (крім азалій, рододендронів, камелій - їм потрібне кисліше середовище).
 
Не рекомендується удобрювати:рослини в період спокою, щойно пересаджена або куплена рослина (підживлення не раніше ніж через місяць), хворі рослини, коли не встановлена ​​причина хворобливого стану; по сухій землі (перед підживленням бажано зволожити ґрунт водою), у холодному приміщенні, на протязі.
 
Ефективність:
Баланс макроелементів - азоту, фосфору, калію та мікроелементів задовольняє всі потреби сенполій та інших квітучих кімнатних рослин у поживних речовинах, стимулює зростання та активне довготривале цвітіння, підтримує тургор листа, сприяє посиленнюінтенсивності забарвлення квітів, підвищує опірність хвороб, гнил і переохолодження. Хелатування мікроелементів запобігає їх зв'язування з іншими елементами, перетворює на доступну для рослин форму. Вітаміни сприяють найкращому засвоєнню рослинами всіх поживних елементів, забезпечують сильний розвиток кореневої системи. Наявність амінокислот посилює фотосинтетичну активність рослини, допомагаючи швидко подолати затримки у розвитку, спричинені різними факторами.

Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінеральні добрива купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінеральні добрива и купити Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808

Призначення для фіалок (сенполій) та інших видів геснерієвих.
Тип мінеральне добриво розширеного спектра дії
З'єднання N, %3
P, % 8
K, % 5
Макроелементи, %: загальний азот (N) -3, фосфор (P2 О5) -8, калій(К2 О)-5;
Мікроелементи, %: MgO-0, 1, Fe-0, 05, Mn-0, 03, B-0, 02, Cu-0, 01, Zn-0, 01, Mo-0, 002, Co-0, 002 – хелати ЕДТА;
Амінокислоти, мг/л: гліцин-100, аргінін-30, сапонін-30, триптофан-30;
Вітаміни, мг/л: В1-22, В2-35, В6-70, В12-2, РР-80.
Упаковка Кількість у ящику 21
Пакет 300мл.
Країна - це виробник товарів Україна

* Технічні характеристики Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Містер-Колір Flora Фіалка 300 мл. 1808

Код товару: 383222
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 383224
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331702
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →