Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED

Код товару: 220422
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: СПЕКТР
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Валютні детектори Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED

Детектор валют «Спектр-Відео-МТ/ц» призначений для визначення справжності грошових знаків (євро, доларів, рублів, гривень, валюти ін. країн), цінних паперів та інших документів (акцизних марок, облігацій, акцій, прав водія, кредитних карт та ін) телевізійними та візуальними засобами.

Ціна: 8815 грн
шт

Опис товару Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED

 Детектор валют «Спектр-Відео-МТ/ц» має всі найважливіші якості сучасного детектора банкнот під час перевірки валюти на справжність. «Спектр-Відео-МТ/ц» – це універсальний пристрій детекції з мультивалютною комплектацією та запорука безпеки вашої репутації та особистих засобів. Купуючи детектор валют, ви можете більше не турбуватися про те, що до вас до рук потраплять фальшиві документи, цінні папери, марки, облігації і навіть права, не кажучи вже про швидку і точну перевірку справжності банкнот з основних країн світу, у тому числі й нашої. Забезпечує такі види перевірок: повномасштабне, чітке, контрастне зображення ІЧ міток на моніторі всієї банкноти та частинибанкноти з 2х кратним збільшенням у відбитому ІЧ спектрі випромінювання 860нм; повномасштабне, чітке, контрастне зображення ІЧ міток на моніторі всієї банкноти та частини банкноти з 2х кратним збільшенням у відображеному ІЧ спектрі випромінювання 940нм; контроль мітки "М" в автоматичному режимі; в УФ спектрі випромінювання 365нм; в УФ та ІЧ спектрах випромінювання одночасно без перемикання режимів контролю; у білому світлі, що проходить; магнітний контроль з використанням виносного датчика зі світловою та звуковою індикацією (миша М); розмірів купюр; у 20ти кратному збільшенні у білому світлі з кольоровою візуалізацією на моніторі мікротекстів, антисканерної сітки, механічних пошкоджень поверхонь банкнот, волокон,орловського та райдужного друку, мікроперфорації та деметалізації голограм та ін; у 2-кратному збільшенні в ІЧ світлі з візуалізацією на моніторі фрагментів ІЧ міток.

Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Валютні детектори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Валютні детектори и купити Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED

Тип Детектор валют
Тип контролю УФ
Додатково ВИНОСНОЇ, З СВІТЛОВОЮ І ЗВУКОВОЮ ІНДИКАЦІЄЮ (МИШ М)
Харчування та ергономіка 220 в

* Технічні характеристики Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Детектор валют Спектр-Відео-МТ/ц LED

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Спектр-Відео-МТ/ц LED

Код товару: 155934
На замовлення, 1-3 дні
DoCash Cube 22919 грн
Код товару: 155935
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132434
Немає в наявності
DORS 1170 7568 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →