Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

SoundPEATS TrueShift2 Black

Код товару: 284231
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SoundPEATS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники SoundPEATS TrueShift2 Black

Бездротові навушники SoundPEATS Trueshift 2 – ще одна крута новинка від компанії SoundPEATS. Дизайн та зовнішній вигляд Trueshift 2 дуже специфічний.

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару SoundPEATS TrueShift2 Black

Якщо ви шукаєте якісні навушники, які підходять для занять спортом і не тільки, то модель Trueshift 2 вас порадує. Вони не викликають жодного дискомфорту. від тривалого носіння. Слід зазначити матеріал. який використовував виробник цих навушників, це матовий пластик, який взагалі не марок у порівнянні з глянцевим пластиком. Всі стики та з'єднання точні і жодних скрипів чи клацань у збірнику немає. На лицьовій частині навушників SoundPEATS Trueshift 2 розташована буква S, вона має глянсове покриття, це стильно та контрастно виділяє логотип. Під самим логотипом знаходиться сенсорне керування та поруч розташований світлодіодний індикатор. З внутрішньої сторони є два контакти для заряджання з магнітнимз'єднанням та позначенням канальності, лівий або правий. Звуковод отримав правильну анатомічну форму вушного каналу. Слід зазначити наявність додаткових завушин для більш надійного кріплення навушників у вушному каналі, тому ви можете не боятися, що навушники загубляться чи ви

SoundPEATS TrueShift2 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити SoundPEATS TrueShift2 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити SoundPEATS TrueShift2 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару SoundPEATS TrueShift2 Black

Тип Навушники бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Без активного шумоподавлення
Додатково Матеріал амбушур
Пластик
Тип випромінювача
Динамічний
Конструкція мікрофону
Вбудований у корпус навушників
Забарвлення Black

* Технічні характеристики SoundPEATS TrueShift2 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - SoundPEATS TrueShift2 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SoundPEATS TrueShift2 Black

Код товару: 325971
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332015
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334339
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →