Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

SoundPEATS TrueFree+ Black

Код товару: 284230
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SoundPEATS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники SoundPEATS TrueFree+ Black

Навушники SoundPEATS TrueFree – це бездротові Bluetooth-навушники, які будуть працювати з Bluetooth пристроєм, починаючи від версії 4.0.

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару SoundPEATS TrueFree+ Black

У SoundPEATS Truefree використовують професійний набір мікросхем, оснащений новітньою технологією Bluetooth 5.0 для забезпечення чудової якості звуку при швидкій, стабільній та ефективній передачі на високій швидкості та великі відстані при низькому споживанні. Навушники SoundPEATS TrueFree дуже маленькі за розміром, мають розміри 2,0 х 2,0 см і важать всього 4,7 г. Вони поставляються з вже встановленою парою вушних вкладишів середнього розміру, але якщо вам потрібно їх змінити, в комплекті є більші вкладки. та й меншого розміру. МІКРОФОН Якість мікрофона також дуже хороша, він досить добре ізолює мій голос від навколишнього середовища і зберігає мій голос чистим. Це не найгучніший звук, але якщо вам потрібно зателефонувати, у вас не виникне проблем. ЧОХОЛ ДЛЯ ЗАРЯДКИ Цей не просто чудовий спосіб захистити ваші SoundPEATS, він також діє як Power Bank і заряджає їх теж. Завдяки вбудованому акумулятору на 2600 мАг зарядний чохол може забезпечити 5 циклів п

SoundPEATS TrueFree+ Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити SoundPEATS TrueFree+ Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити SoundPEATS TrueFree+ Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару SoundPEATS TrueFree+ Black

Тип Навушники бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Без активного шумоподавлення
Додатково Матеріал амбушур
Пластик
Тип випромінювача
Динамічний
Конструкція мікрофону
Вбудований у корпус навушників
Забарвлення Black

* Технічні характеристики SoundPEATS TrueFree+ Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - SoundPEATS TrueFree+ Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SoundPEATS TrueFree+ Black

Код товару: 145073
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289580
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →