Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники SoundPEATS T3 Black

Код товару: 325913
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: SoundPEATS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники SoundPEATS T3 Black

Навушники SoundPEATS T3 Black - повністю бездротові навушники, які гарантують користувачам максимальну свободу дій та чистий звук.

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Навушники SoundPEATS T3 Black

Навушники SoundPEATS T3 Black - повністю бездротові навушники, які гарантують користувачам максимальну свободу дій та чистий звук.
 
Опис
Компактна конструкція і маленька вага ніяк не стримують руху, гаджет не заважає при використанні, при цьому міцно фіксується у вушному каналі. Як і інші пристрої цього типу, запропонована вашій увазі гарнітура характеризується повною відсутністю штекерів та оголов'я, тому аксесуар не зачіпатиме елементи одягу або, наприклад, заважатиме вам у спортзалі.
 
ТБС-навушники з мікрофоном ідеально підійдуть для телефону. Гарнітура цікава для всіх, підійде для більшості завдань користувачів:перегляду фільмів, відеороликів від друзів, відтворення музики та ін. Для з'єднання використовується інтерфейс Bluetooth.
 
Корпус та загальний дизайн
Навушники легко носити модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно «сідають» у вушному каналі, створюючи відмінну ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Чорний колір виробу привертає увагу та доповнює сучасний образ власника.
 
Якщо ви часто знаходитесь поза приміщенням, наприклад, бігаєте або катаєтесь на велосипеді, зверніть увагу, що це ТВС-навушники вони можуть витримати невеликі краплі поту чи дощу.
 
Технічні особливості бездротових навушників SoundPEATS T3 Black
Для гарного звучаннянавушники оснащені якісними динаміками. ТВС-навушники з шумоподавленням, динамічні, акустичне оформлення закритого типу, а також інші параметри точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися глибоким звучанням та відсутністю сторонніх шумів.
 
Вирівняти гучність, змінити аудіозапис або відповісти на дзвінок дозволяє механічне керування гарнітури.
 
Робота акумулятора та заряджання
На жаль, невеликі вага та розміри корпусу пристрою SoundPEATS T3 Black мають і зворотний бік - невелику ємність АКБ. Тим не менш, це не проблема з урахуванням зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить дуже швидко повернути заряд, крім того, велика ємність батареїКейс на тривалий період забезпечить ваші аксесуари енергією. Така АКБ забезпечить повні заряди без зовнішніх джерел живлення. Після того, як ви використовуєте всю енергію, необхідно зарядити кейс через звичайний роз'єм Type-C.
 
Період роботи гарнітури від одного заряду досить великий. Звичайно, скільки саме пропрацює пристрій залежить від режиму використання. Для розмов та перегляду відео цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, це дуже корисно для здоров'я слуху.

Навушники SoundPEATS T3 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники SoundPEATS T3 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники SoundPEATS T3 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники SoundPEATS T3 Black

Тип Наушники с микрофоном
Тип дизайну Вакуумные
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.1
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення Без крепления
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон: 20-20000 Гц
Чувствительность: 100 дБ
Сопротивление наушников: 25 Ом
КОНТРОЛЬ Принять/отклонить звонок
Додатково TWS
Влагозащитные
С активным шумоподавлением
С зарядным кейсом
Материал амбушюр: силикон
Забарвлення Черный

* Технічні характеристики Навушники SoundPEATS T3 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники SoundPEATS T3 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SoundPEATS T3 Black

Код товару: 217945
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223164
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →