Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники OPPO Enco R White

Код товару: 325912
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: OPPO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники OPPO Enco R White

Навушники OPPO Enco R White - бездротові навушники оснащені потужною батареєю, здатною забезпечити вам до 24 годин прослуховування ваших улюблених треків та перегляду потокового відео.

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Навушники OPPO Enco R White

Навушники OPPO Enco R White - бездротові навушники оснащені потужною батареєю, здатною забезпечити вам до 24 годин прослуховування ваших улюблених треків та перегляду потокового відео.
 
Опис
Подарують користувачам повну свободу під час руху та ідеальний звук. Зручна конструкція та мініатюрна вага ніяк не обмежують рухи, гарнітура не заважає в процесі експлуатації, при цьому міцно фіксується у вухах. Як і інші моделі цього типу, запропонована до вашої уваги гарнітура відрізняється повною відсутністю кабелів і наших кріплень, а значить, аксесуар не чіплятиметься за одяг або, наприклад, заважатиме вам у громадському транспорті.
 
TWS-навушники з мікрофономоптимально підходять для телефону. Модель цікава для всіх, підійде для більшості завдань власника: спілкування в соціальних мережах, переглядів роликів на Ютубі, відтворення музики і т.п. Для зв'язку з телефоном передбачено інтерфейс Bluetooth.
 
Особливості дизайну та конструкції
TWS-навушники легко носити навіть тривалий час, модель без кріплення. Вкладиші комфортно вставляються у вуха, забезпечуючи хорошу ізоляцію зовнішніх звуків.
 
Білий колір зовнішніх елементів привертає увагу та доповнює стильний образ власника.
Якщо ви часто буваєте на вулиці, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтесь бігом, зверніть увагу, що це TWS-навушники звологозахистом, у разі потреби здатні витримати дрібні частинки вологи.
 
Технічні параметри бездротових навушників Oppo Enco R White
Для чистого звуку TWS-навушники оснащені якісними динаміками. ТВС-гарнітура з шумопоглинанням, динамічні, акустичне оформлення відкритого типу, а також інші характеристики точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися насиченим звучанням та відсутністю сторонніх шумів.
 
Налаштувати гучність, змінити пісню в плеєрі або відповісти на дзвінок по телефону допоможе керування навушниками.
 
Робота акумуляторів
Щоправда, маленькі габарити пристрою Oppo Enco R White мають і зворотний бік - невеликуємність батареї 27mAh. Але все ж таки це не проблема, враховуючи наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить дуже швидко відновити заряд, крім того, солідна 300 mAh ємність вбудованої батареї самого кейсу на великий термін забезпечить ваші девайси електроенергією. Така АКБ гарантує повні заряди навушникам без підключення до розетки. Після цього потрібно буде зарядити кейс через звичайне роз'єм Type-C.
 
Час роботи пристрою від одного заряду досить великий до 20 годин. Звичайно, точне значення залежить від інтенсивності використання. Для телефонних розмов та відтворення мультимедіа цифри відрізнятимуться. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха будутьвідпочивати, що дуже корисно для здоров'я слуху.

Навушники OPPO Enco R White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники OPPO Enco R White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники OPPO Enco R White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники OPPO Enco R White

Тип Наушники с микрофоном
Тип дизайну Вкладыши
Метод з'єднання Беспроводные
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Открытые
Тип кріплення Без крепления
Дизайн випромінювача Динамический
Підтримка об'ємного звуку Частотный диапазон: 20-40000 Гц
Чувствительность: 128 дБ
КОНТРОЛЬ Кнопка принять/отклонить вызов
Додатково TWS
С активным шумоподавлением
С зарядным кейсом
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники OPPO Enco R White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники OPPO Enco R White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на OPPO Enco R White

Код товару: 217945
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223164
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →