Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Sony MDR-ZX310 Black

Код товару: 48334
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Sony MDR-ZX310 Black

Серед особливостей Sony DR-310D слід відзначити привабливий дизайн, розроблений спеціально для представниць прекрасної статі, ергономічність, можливість вибору одного з кількох варіантів колірного оформлення корпусу, оптимальне поєднання ціни та якості звучання, подвійне призначення. Аксесуар можна використовувати не тільки для прослуховування музики з будь-яких портативних пристроїв, але також як комп'ютерну гарнітуру для Інтернет-телефонії. У ньому використовуються феритові динаміки розміром 30 мм, які підтримують широкий діапазон частот від 14 до 22000 Гц і розраховані на вхідну потужність в 1000 мВт, передбачений вбудований мікрофон. Довжина кабелю, що додається до Sony DR-310D - 1,2 м.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Навушники Sony MDR-ZX310 Black

 Конструкція

Тип акустичного оформлення: 
Тип акустичного оформлення — існує 3 типи акустичного оформлення: закриті (не пропускають зовнішні шуми та ізолюють від навколишнього середовища. Задня стінка навушників не має отворів і повністю закрита. Такі моделі можна використовувати в шумних місцях.Мінусом є високий тиск на голову і погіршення низьких частот при нещільному приляганні амбушюр), відкриті (частково пропускають зовнішні шуми і чутно оточуючим. Задня стінка має отвори. Навушники відкритого типу звучать більш природно і натурально порівняно із закритими). За високого рівнянавколишнього шуму звук у відкритих навушниках буде погано чути) і напіввідкриті (проміжний варіант між відкритими і закритими навушниками. Можуть мати або не мати отворів на чашах і мати гарну звукоізоляцію або навпаки. У навушниках даного типу акустичного оформлення може бути використана особлива конструкція, яка по звуку може нагадувати як закриті моделі, так і відкриті.

відкриті

Аудіо характеристики
Частотний діапазон, Гц: 
Частотний діапазон, Гц — можливість навушників відтворювати певну ділянкучастот. Чим ширша подібна ділянка, тим більше звуків здатні видати випромінювачі в навушниках. Варто зважати на той фактор, що за середньостатистичними даними вухо людини сприймає частоти від 16 до 20000 Гц.

14–22000

Опір, Ом: 
Опір, Ом — номінальний опір на вході навушників. Підбирати навушники з опору варто під певний пристрій – для мобільних телефонів та портативних плеєрів оптимальним буде 16-32 Ома, максимум – 60, а от для стаціонарної техніки можна дивитися моделі і з більш високим опором. Чим менший опір,тим більше струму потрібно від джерела звуку при меншій напрузі, це варто враховувати при виборі навушників для плеєра і телефону, так як акумулятор буде розряджатися швидше, але і гучність навушників буде набагато вищою, правда з невеликими спотвореннями. Високоомні навушники вимагають низького рівня струму при високій напрузі, через що кількість спотворень зводиться до мінімуму, але гучність на портативних пристроях буде мінімальною.

24

Чутливість, дБ: 
Чутливість, дБ — основний фактор, який впливає на гучність навушників. Чим вище чутливістьнавушників/гарнітур, тим вище рівень гучності.

102

Максимальна вхідна потужність, мВт: 
Максимальна вхідна потужність, мВт — даний параметр описує яку можна подати потужності на навушники, щоб вони не вийшли з ладу.

1000

Діаметр динаміків, мм: 
Діаметр динаміків, мм — дана характеристика відноситься до всіх моделей навушників, крім навушників з випромінювачами з урівноваженим якорем. Чим більший діаметр динаміків у навушниках, тим вища якістьзвуку.

30

Тип магніту: 
Тип магніту розрізняють два види магнітів: феритові і неодимові. Неодимові магніти при своїй мінімальній вазі мають високу магнітну силу у порівнянні зі звичайними феритовими магнітами.

феритовий

КНІ (коефіцієнт нелінійних спотворень), %: 
КНІ (коефіцієнт нелінійних спотворень), % — показник оцінки точності сигналу, що передається - чим менше значення КНІ, тим менше спотворення і вище точність передачізвуку.

немає даних

Мікрофон
Тип мікрофона за принципом дії: 
Тип мікрофона за принципом дії - на даний момент практично в будь-яких гарнітурах використовуються динамічні мікрофони - найпоширеніший тип мікрофонів, по конструкції аналогічний з динамічним випромінювачем, тільки процес відбувається навпаки. Також існують конденсаторні, вугільні, п'єзомікрофони та оптоакустичні мікрофони, але в сучасний час подібні мікрофони практично не використовуються в гарнітурах.

конденсаторний електретний

Спрямованість: 
Спрямованість — розрізняють всеспрямовані (мікрофон сприймає всі навколишні просторові звуки з будь-якого боку), односпрямовані (мікрофон сприймає навколишні звуки тільки з одного боку і не сприймає або погано сприймає звуки з зворотного боку) і двонаправлені мікрофони (уловлює фронтальні та тилові звуки, але погано чутливий до бічних звуків).

немає даних

Частотний діапазон, Гц: 
Частотний діапазон, Гц — здатністьмікрофона вловлювати звуки у певних частотах. Завжди вказувати відрізок від мінімальних до максимальних частот, які приймає мікрофон. Чим ширший цей відрізок, тим більше деталей записує мікрофон.

20–20000

Чутливість, дБ: 
Чутливість, дБ — показник вхідної напруги при певному звуковому тиску на вході. Чим вище чутливість мікрофона, тим тихіший звук здатний записувати мікрофон без спотворень. Показник вхідної напруги при певному звуковому тиску на вході. Що чутливість мікрофона, то тихіший звукздатний записувати мікрофон без спотворень.

немає даних

Вихідний штекер (для комп'ютерних гарнітур): 
Вихідний штекер (для комп'ютерних гарнітур) — У комп'ютерних гарнітурах є два штекери - один передає аудіосигнал на навушники, другий передає сигнал з мікрофона на комп'ютер. Ця характеристика наголошує саме на наявності штекера для мікрофона в комп'ютерних гарнітурах.

mini jack 3,5 мм

Навушники Sony MDR-ZX310 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Sony MDR-ZX310 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Sony MDR-ZX310 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Sony MDR-ZX310 Black

Тип Комп'ютерна гарнітура
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання Провідний
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Sony MDR-ZX310 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Sony MDR-ZX310 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony MDR-ZX310 Black

Код товару: 232365
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281397
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →