Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач SOLO 461

Код товару: 149058
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SOLO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач SOLO 461

Тип насоса: поршневий
Об'єм бачка для розчину, л: 5
Тиск, бар: 3
Довжина трубки, см: 50
Регулятор тиску: ні
Вага, кг: 1,2

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Обприскувач SOLO 461

Обприскувач ручний SOLO 461 – один із найкращих у своєму класі універсальний інструмент, який стане Вашим незамінним помічником у нерівній боротьбі зі шкідниками. Він підійде для професіоналів своєї справи. Має робочий об'єм 5 л та тиск  3 Бар, яких буде достатньо для ефективної обробки рослин.

Як тільки Ви вирішили купити обприскувач, а точніше обприскувач ручний SOLO 461 - Ви автоматично зробили значний ривок уперед у процесі досягнення високої врожайності рослин та повної перемоги над шкідниками. Обприскувач Solo 461 дуже простий у використанні і має низку якостей, які виділяють його з великої кількості подібних інструментів.Відразу після початку роботи з ним Ви зрозумієте, що зробили правильний вибір.
Думаю, як і багато інших садівників, Ви вже ставили питання «як вибрати обприскувач?». При цьому явно доводилося обирати це обприскувач для дерев або все-таки обприскувач для саду? Наша компанія вирішила допомогти Вам з вибором та розробила відмінний універсальний інструмент, який чудово працюватиме і в саду, і на городі, і навіть при обробці приміщень від шкідників. Ергономіка та зручність всіх елементів розпилювача Вас приємно здивують.
Обприскувач ручний має пластмасовий корпус, який не схильний до корозії і не боїться прямих сонячних променів. Він дуже легкий (всього 1,2 кг) та під часроботи Ви відчуватимете лише вагу рідини всередині бака. Але навіть ця вага буде відмінно розподілятися по всій спині та плечах завдяки м'яким широким ременям. Довжина трубки розпилення становить 50 см, але при необхідності її можна замінити довшою. Наповнити бак також не складе труднощів завдяки наявності широкої вирви.

Обприскувач SOLO 461 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач SOLO 461 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач SOLO 461 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач SOLO 461

Тип ручний обприскувач
Двигун поршневий
Об'єм танка 5 л
Вага 1,2 кг

* Технічні характеристики Обприскувач SOLO 461 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач SOLO 461

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SOLO 461

Код товару: 176349
На замовлення, 1-3 дні
Forte CL-16A 2408 грн
Код товару: 332631
На замовлення, 1-3 дні
Werk WS-16 2408 грн
Код товару: 385432
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →