Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач SOLO 456

Код товару: 149057
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SOLO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач SOLO 456

Тип насоса: поршневий
Об'єм бачка для розчину, л: 5
Тиск, бар: 3
Довжина трубки, см: 50
Регулятор тиску: ні
Вага, кг: 2,5

Ціна: 4601 грн
шт

Опис товару Обприскувач SOLO 456

Solo 456 – ефективний високопродуктивний ручний обприскувач, який допоможе Вам якісно та сприятливо для самих рослин позбутися шкідників. Відчуйте свою перевагу, адже війна з небезпечними для вашого саду та городу організмами ще ніколи не була такою легкою.

Обприскувач ручний SOLO 456 - це професійний інструмент для роботи в саду або на городній ділянці. Ручний насос має об'єм 480 куб. см, яких достатньо для швидкого набору необхідного тиску 3 Бар. Обприскувач має досить широку вирву, через яку без проблем можна швидко наповнити бак необхідними інгредієнтами. До того ж такий розмір вирви Solo 456дозволить легко та якісно проводити очищення внутрішньої поверхні бака.
Обприскувач Solo 456 в будь-якому випадку буде корисним для Вас. І не має значення, вибираєте Ви обприскувач для дерев або обприскувач для саду – унікальна конструкція цього інструменту дозволить Вам легко змінити довжину трубки розпилювача (стандартна довжина – 50 см). Вам не потрібно буде вивчати томи літератури перед тим, як вибрати обприскувач. Достатньо взяти результат праці багатьох людей нашої компанії в руки і спробувати з ним попрацювати.

Обприскувач SOLO 456 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач SOLO 456 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач SOLO 456 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач SOLO 456

Тип ручний обприскувач
Двигун поршневий
Об'єм танка 5 л
Вага 2,5 кг

* Технічні характеристики Обприскувач SOLO 456 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач SOLO 456

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SOLO 456

Код товару: 263280
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai GS1615LI 5117 грн
Код товару: 127184
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320452
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →