Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач SOLO 402

Код товару: 149048
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SOLO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач SOLO 402

Тип насоса: поршневий
Об'єм бачка для розчину, л: 2
Довжина трубки, см: 20
Регулятор тиску: ні
Вага, кг: 0,46

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Обприскувач SOLO 402

Ручний обприскувач SOLO 402 – дуже зручний та компактний, але від цього не менш ефективний та затребуваний. Він буде корисним для виконання різних робіт з розпилення рідини на невеликих ділянках та садах з невисокими деревами або чагарниками для обробки різних поверхонь.

Обприскувач ручний SOLO 402 має об'єм бака у розмірі 2 літрів. Такий його розмір та ефективний ручний насос дозволяють досягати необхідного робочого тиску вже за кілька качків. Обприскувач для дерев буде корисний, якщо варто приділяти увагу практично кожному листочку, кожній квітці рослини. Це свого роду ювелір серед подібних приладів і все, що потрібно зробити для його наявностіВас на ділянці – купити обприскувач нашої компанії.
Solo 402 відмінно буде проявляти себе і як обприскувач для саду, так як з його допомогою Ви надійно нанесете необхідну рідину на поверхню. Весь ручний обприскувач має вагу всього 0,46 кг, так що Ви легко зможете утримувати його однією рукою протягом тривалого часу. Обприскувач Solo складається з пластикового корпусу, якому не страшні ультрафіолет і волога, трубки з розпилювачем та пластиковою рукояткою. Загалом конструкція відрізняється своєю компактністю та ергономікою.
Обприскувач Solo 402 оснащений універсальною насадкою, особливістю якої є можливість регулювання режимів подачі рідини.В результаті, Ви можете отримати обприскувач, який подаватиме прямий струмінь або, наприклад, дрібні частинки рідини у вигляді дисперсного туману. Перед тим як вибрати обприскувач, рекомендуємо Вам проконсультуватися у експертів нашої компанії, які в докладних деталях зможуть дати Вам консультацію з приводу будь-якого нашого продукту.

Обприскувач SOLO 402 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач SOLO 402 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач SOLO 402 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач SOLO 402

Тип Ручний обприскувач
Двигун поршневий
Об'єм танка 2 л
Вага 0,46 кг

* Технічні характеристики Обприскувач SOLO 402 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач SOLO 402

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SOLO 402

Код товару: 305027
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362032
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320453
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →