Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач SOLO 401

Код товару: 149049
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: SOLO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач SOLO 401

Тип насоса: поршневий
Об'єм бачка для розчину, л: 1
Довжина трубки, см: 20
Регулятор тиску: ні
Вага, кг: 0,39

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Обприскувач SOLO 401

 Обприскувач ручний SOLO 401 створений спеціально для виконання різноманітних дрібних завдань з догляду за садом, городом, теплицею, дачною ділянкою. Сам обприскувач важить всього 0,39 кг, тому під час роботи Ви відчуватимете лише вагу рідини, що знаходиться в баку. Для його вибору не варто довго розмірковувати над питанням як вибрати обприскувач – він у будь-якому випадку стане у нагоді у Вашому невеликому господарстві, і довго служитиме Вам, показуючи свої найкращі якості.

Обприскувач Solo 401 має просту конструкцію, яка складається з бака, насоса, трубки та розпилювача. Для утримання в руці Solo 401 має зручну міцну ручку. Бак виконаний з якісної пластмаси.білий колір. Його обсяг складає 1 л. Обприскувач для дерев оснащений ефективним насосом поршневим, який здатний швидко створювати необхідний тиск всередині бака. Всі деталі виконані з міцних матеріалів, тому Вам не доведеться займатися пошуком деталей їх заміни – досить просто один раз купити обприскувач і довгі роки насолоджуватися його роботою.
Обприскувач Solo дуже компактний, тому його деталі виконані з аналогічним стилем. Розмір трубки розпилювача – 20 см. Сам розпилювач має поворотний механізм, за допомогою якого можна змінювати кут виходу рідини. Обприскувач ручний здатний проводити нанесення рідини навіть у важкодоступних.місцях. Наша компанія подбала про кожну дрібницю, співпрацюючи з відомими європейськими фірмами для отримання якісних деталей, які і були використані для того, щоб створити дійсно надійний обприскувач для саду.

Обприскувач SOLO 401 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач SOLO 401 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач SOLO 401 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач SOLO 401

Тип Ручний обприскувач
Двигун поршневий
Об'єм танка 1 л
Вага 0,39 кг

* Технічні характеристики Обприскувач SOLO 401 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач SOLO 401

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SOLO 401

Код товару: 320453
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175197
На замовлення, 1-3 дні
Forte ОГ-12М 1978 грн
Код товару: 303575
На замовлення, 1-3 дні
NOWA OP 1516m 2064 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →