Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь

Код товару: 306777
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Sky-Watcher
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Додаткове обладнання для оптики Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь

Sky-Watcher EQM-35 PRO SynScan GOTO з триногами NEQ5 – монтування професійного рівня. Вона ідеально підходить і для візуальних спостережень, і астрофотографії. Завдяки екваторіальній орієнтації стеження за астрономічними об'єктами легко освоїть навіть любитель-початківець астрономії. А система комп'ютерного наведення SynScan GOTO допоможе в астрофотографія.

Ціна: 85635 грн
шт

Опис товару Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь

Монтування оснащено моторними приводами, які керуються за допомогою пульта SynScan. На згадку про комп'ютер вже завантажено 000 координат астрономічних об'єктів, на які монтування може наводитися самостійно. Завдяки високій вантажопідйомності на монтування можна встановлювати оптичні труби середнього та великого розміру. Загальне навантаження може досягати 10 кг. Основна риса Sky-Watcher EQM-35 PRO SynScan GOTO модульна конструкція. Її можна дооснастити додатковими аксесуарами (придбаються окремо), щоб розширити функціональні можливості. Хорошим вибором стане придбання L-кронштейна, завдяки якому монтування зможе перетворитися на професійний астротрекер.

Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Додаткове обладнання для оптики купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Додаткове обладнання для оптики и купити Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь

* Технічні характеристики Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sky-Watcher EQM35 PRO Goto сталь

Код товару: 232255
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306779
Немає в наявності
Код товару: 232254
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →