Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black

Код товару: 177350
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Скупування Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black

Результативність ваших тренувань знизилася, і вони вже не приносять задоволення? Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач FI-4025-C допоможе вам їх пожвавити.

Ціна: 441 грн
шт

Опис товару Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black

 Призначення

Скакалка є невід'ємним елементом підготовки атлетів практично у всіх видах спорту. З нею займаються у боксерських та важкоатлетичних залах, у фітнес-центрах та танцкласах, на шкільних дворах, у парках та вдома. Варіюючи варіанти стрибків через скакалку, а також їх інтенсивність, покращують спортивні показники, такі як витривалість, координація рухів та швидкість. Вправи з нею зміцнюють м'язи та серцево-судинну систему, розвивають дихання.
 
Скакалка з місцем під обтяжувач дозволяє підвищити ефективність тренувань на новий рівень. Комбінація швидких обертань джгута та важких рукояток змушує активніше працювати всю мускулатуру верху тіла,щоб контролювати рухи, змушує спортсмена міцніше утримувати скакалку, що створює корисне навантаження для передпліч. Тренуватися з нею можуть і початківці та просунуті атлети – достатньо відповідно прибрати або додати обтяження.
 
 Опис
Джгутом скакалки служить міцний сталевий трос в захисному обплетенні з поліетилену. Гнучкий та пружний, він не перегинається і не плутається під час виконання вправ. Він фіксується у спеціальних втулках із підшипником, які загвинчуються у ручки. Спосіб кріплення передбачає можливість регулювати довжину скакалки. Рукоятки класичної форми виготовлені з міцного пластику і мають рифлення на поверхні,яке забезпечує надійний хват спортсмену. Усередині вони порожнисті і можуть бути заповнені сухим піском, що просіює, або металевими кульками (свинцевим дробом).
 
Переваги:
 
Дає новий поштовх рутинним тренуванням, підвищуючи їх результативність.
Дозволяє тренуватися практично в будь-якому місці, будь то подвір'я будинку, власна квартира або елітний фітнес-центр.
Може використовуватися досвідченими атлетами, а також новачкам, які хочуть таки стати професіоналами.

Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Скупування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Скупування и купити Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black

Тип Скакалка
Розмір Довжина джгута: 2,7м.
Діаметр джгута: 5 мм.
Забарвлення Black
додаткові характеристики Матеріал: сталь, полівінілхлорид (PVC), пластик

* Технічні характеристики Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Скакалка зі сталевим тросом та місцем під обтяжувач Pro Supra FI-4025-C Black

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →